Never though that I could get so low...

Mobilen avstängd - datorn avstängd snart.

Kör helt a-social kväll ikväll, ska faktiskt ha familjekväll! Har knappt umgåtts med mina föräldrar på 6 månader, så jag känner att det är dags att vara världens gulligaste dotter.

Såatteh, vill ni nåt så...eeh... jobbigt läge för er, haha! De får vänta.

Skulle egentligen på krök/fest/skitgrej, ikväll, men jag har faktiskt inte lust att träffa någon där, haha. Usch va trevlig jag låter, gör ju ont asså! Men asså, aah, menar de inte så ! :)


Jaja, hoppas alla får en grym lördagskväll! Själv ska jag gå upp å laga mat med världens bästa mamma! <3 Så vi hörs mer imorgon! PUSS!









HAHAHAHHA, aja, bjuder på lite grym humor, de är ju lördag...PUSS! 




Videoinlägg, skulle publicerat igår!


Klänning-panik!

Okej, nu äre såhär att jag ska på dop/bröllop i April/Maj(???) och har absolut klänning-panik. Det enda jag vet är att den inte får vara svart eller vit. Och det är de enda färgerna jag trivs relativt bra i.

Å idag sa jag den otroligt hemska, haha, och obetänkta repliken jag har yttrat i hela mitt 16-åriga liv, HAHA! Jag sa "Fan, varför kunde de inte ha varit en begravning istället?!" Haha, å aah... Min mamma är begravningseuntröprenör (ÄLSKA MIN STAVNING, ÄÄÄÄÄLSKA DEN!) å uppskattar inte såna skämt (Tyckte ja va rätt kul ändå...) å HON BLEV SÅ JÄKLA FÖRBANNAD, hahahha!

Men... fortfarande, I WANT TO WEAR BLACK!


Å självklart är de nu man bara hittar svarta snygga klänningar liksom!

Aja, jag ska leta vidare... Nån som vet nån bra klädessida? Förutom Asos.com, Nelly.com, Bubbleroom.se ... typ? :o

Kommentera isf! :D





Bild på mig å mitt stökiga rum på nyår, HAHA, nyårslöftena att städa rummet kommer jag aldrig nånsin hålla! ;D

Men faktiskt, kommentera bra Onlineshopping sider! :D




Ett fel närmare rätt







Sjukt va segt det är att ladda upp videoklipp på youtube... Har suttit i typ 4 timmar nu å är bara på 67%! Men ni får en störtskön låt att lyssna på sålänge!

Har verkligen fastnat för "indie" musik, haha, typ Den Svenska Björnstammen! Sjukt bra!


LYSSNA !






Videoblogg!



Pratar om facebook, och blev ett kommentarsvar där på slutet, HAHA, enjoy! Pratar oxå lite om min granne HAHAHAH, åååh pinsam chey.



'
Baj baj rabarberpaj...Aja, har aldrig påstått att jag är heltnormal! :D



Jag har inte spårat ur - bara valt en annan väg

Rubriken ↑ stämmer så bra in just nu, haha...


Hejsvej på alla! Vad har alla gjort denna soliga/regniga/snöiga/åskande/haglande/blixtrande dag!? Haha, sjukt sjukt väder!

Själv har jag bara vart i skolan, helt okeeej. Skulle sen dra till gymmet, men både jag å min polare kände liksom att vi bägge är så trötta, så vi sket i det. Däremot kör vi på på söndag!
Ska snart dra ut med en polare, men ska spela in ett videoinlägg hade jag tänkt nu! Medans jag sitter liksom sminkad, hårfixad å så! Ni skulle sett mig när jag kom hem, haha, inte ett spår smink kvar, förutom dom små mascara ränderna på kinderna, Å MITT HÅÅÅR, usch, hemskt! Men ser iaf lite presentabel ut nu iaf... :)


JAJA, ska spela in dedär inlägget nurå, så vi hörs om en stund! :D


Tumblr_m04j1xwp0t1r9qu35o1_500_large


HAHAHAHA! Har ni sett The Simpsons movie? BÄSTA, hahaha, har den på dvd! :D

Helt. Slut.

Fyfan va jag är trött nu. Alltså, har typ ingen energi för att leva. Så därför ska jag imitera en zombie på de underbara vis att jag somnar, och inte vaknar för något. (Förutom en brand..Hade vart lite småjobbigt annars D:)

Såatteh. Vi hörs helt enkelt imorgon! Ska köra på super-seg-cp-kväll med Me, myself and I, haha...Är lite av en ensamvarg tror jag! :p

Puss!





Snyggve ringde å ville va me på bild, HAHA, nejmen...Haha, ursäkta bilden, lite svårt att fota sig själv när man har mascara i hela ansiktet!

hey - SUG MIG!



Go hold your breath, 'cause you only make things worse.

Förlåt för dålig bloggning, men Elin verkar ju vara död, å jag har inte riktigt tid alla dagar. Å nu är jag på EXTREMT dåligt humör å vill begå seriemord.

PUSS!



Mornin'!

God morgon! Eller inte så jävla god, haha, blev sen, har ont i ryggen (MAMMA RÖR ALDRIG MER MIN RYGG!) å har allmänt ont i huvudet, sen tror jag att jag skelar lite... :O


Hade världens skummaste dröm haha! Drömde att han BeautyByVern gubben från Desperate Housewives åkte efter mig i nån ful pick-up truck, haha, å sjöng dendära Call Me Maybe! HAHA, SÅ FUUUULT! Var typ mer som hände, men kommer inte ihåg det! Men fortfarande, så sjukt rubbat!





Fråga inte vad som pågår i mitt messed-up head, hahahaha!

Lång dag

Hej å förlåt för 0 bloggning, men har vart i skolan, sen BUP, sen skolan igen, sen drog in i "byn" sen blev de gym, å har verkligen inte hunnit helt enkelt!

Nu sitter jag nyduschad, nymasserad, nytränad, med nybytta lakan, med nynoppade ögonbryn och nytvättat hår, med nymålade naglar - Jag är en ny person kort å gott!

Hoppas imorn blir en bra dag! Den som lever får se, haha, men vi hörs då! PUSS!


follow ispeakreason for more!


Off-topic bild, förlåtförlåtförlåt, men ligger så bekvämt, HAHA!




Har aldrig känt mig så sluten utav att vara fri


God morgon

Haha, ja, ni läste rubriken rätt. Har varit vaken sen 12, sure, men har fan inte klivit upp ur sängen en enda gång! Min mor har vart min bitch idag, å kommit ner med våfflor (våffeldagen juu) med färska jordgubbar å massa mums! Skulle fota, men orkade inte resa på mig. :)

Jaja, mår lite sådär, haha, så jävla fjollig jag är! Blir typ halv-bakis på en cider, omg...MEN JAG VAR FULL PÅ LIVET, hahaha!










The "Hår På Mattadorens Lår"-song


FUCK U!

nu släpper jag allt, du kan ju bah ta och köra upp nåt och gå och dö, för nu pallar jag inte mer!!

ponnyakuten ftw!

tagga pa3 nuråååh. bloggar efter (Y)

Kanske ska blogga?

heheh har varit med en massa underbara människor denna helg så har inte kunnat blogga nåt :)
men jag kan ju skriva om fredag och lördag.
FREDAG:
börja med prao, gick bra som vanligt, lite mkt folk bah men annars helt ok :) ähm sluta vid halv fyra tror jah :s ähm ah möte upp mattias och hannes, så vänta vi på pontus, linnea, julia och fille. ähm vi va i centrum och så kom nån kompis ti mattias som hette adde ähm ah och så vah vi i centrum och bah gick runt och flummade en massa, hade väldigt kul iaf. ähm sen drog pontus fille linnea och julia hem, och så hannes... ähm så drog jag ti michelle, vah med henne och mikkan sen drog jag hem.
LÖRDAG:
vakna vid ett, fixade mig drog till centrum vid två  möte pontus, fille, julia, linnea, mattias, hannes och adde.
vi vah i centrum ett litet tag sen drog vi in till stan, drog till donken, sen hem och så vah vi hos adde sen och mattias (dom bor grannar) sen hände en massa och ah alla vah almänt flummiga.
och ja sen idag vakna jag vid ett och har bara kollat på film och haft jätte tråkigt.......
så ja får väl se vad som händer...
bloggar väl mer ikv annars imorrn :) puuuusss, lovar iaf att vi ska bli bättre på att blogga, och då menar jag oss båda! men ni vet på helger så vill man inte sitta inne vid en data....
så höres sen.

Natt-funderingar

Hej mina små kamel-humps! Får såhär skumma funderingar påväg hem från fester på natter å här kommer kvällens -

Om man äter två Ben & Jerry's Half Baked - Blir det då en Hel-Baked? :O! 


Juste. Dålig mindfuck ! MHM! BUUURN!

Så, nu ska jag sova, är skitskakis, haha, kul kväll iaf, berättar mer imo!



I'm gonna hit this city!

Nu drar vi, hoppas alla har en vild lördags-kväll! PUSS!





Snyggvar! Förlåt för suddig/hemsk bild, men kan inte riktigt ta nåt bra, haha, har precis målat naglarna, sen tappa jag minneskortet i toffeln som är hårig, å att ta upp en sak ur en hårig sak med nymålade naglar slutar 100% av gångerna aldrig bra! :) NU vet ni. PUSS!

This is the night you'll regret in the morning

Hejsvej, förlåt för sämst uppdatering, men har haft fullt upp! Igår stog jag å färgade hår till 10 på kvällen, sen fortsatte jag i morse vid 11-15.30 typ, hahaha... Omg... Men de blir bra snart tror jag!

Får se vad som händer ikväll, blir antingen krök hos nån människa, eller så blir det bara seg hemma-kväll. Den som lever får se helt enkelt! :)


Menmen, vi hörs mer imorgon, är inte blogghumör, har mensvärk, haha... :(




Laughiiiiiing


MUSIK

Är helt fast asså, har sjungt denna låt typ i 2 timmar non-stop? Anna börjar iaf tröttna, HAHA!


Jangbladd - Jangbladd (Youngblood - Youngblood)



Han mörka killen är ju också sjukt äckligt snygg ! haha, tycker jag iaf? :D

Känner mig sjukt töntig iofs, hahahaha, men denna låt å jag <3

Snyggve in tha house!

Gud, Elin borde skjutas för bilderna hon la upp, HAHAH, men jaa, jag kommer ihåg, haha! Hemskt vad ovacker jag var då! :o

Kolla super-Snyggve nu liksom?!




Hahahaahahhaha... Nejmen...Gillar ordet snyggve asså, känns så - jag! :d


Jaja, blir lite låg uppdatering från min sida idag, kommer ha mucho för mig idag, har planerat hela dagen in i minsta detalj! :D Nejmen...haha, typ ! :)  Såatteh, Elin får väl uppdatera mera! ;D




Balleh kmr du ihåg? :D

bilder från 2010!

Converse.

Converse är ju utan tvekan den snyggaste vardags-skon, tycker iallafall jag? Har nu 3 par, haha, å älskar dom allihoooopa! Blev ett par vita faktiskt! Mainstream - I know, men de är faktiskt av god anledning, vita är så fräscht å passar faktiskt till det mesta! Nästa gång tror jag att jag kör på ett par turkosa, svarta eller bruna faktiskt! Haha, den dagen, den beslutsamhets-ångesten! xd









Gud, ni ska se mina händer på torr-shampoo bilden, hahaha, rynkiga som en tant-Agda-rumpa!






.

Don't leave something good to find somthing better. Once your realize you had the best, the best has found better.


ahaahahahhahah detta är så jag!


sry!

ojoj sry för att jag inte blogga igår men somnade när jag kom hem och sov tills kl 8 i dag, heheh som tur vakna jag även fast jag inte hade ställt klockan ;)
men ja idag vare ju först prao, rätt skönt för de va ganska lungt, dock fanns de inte så mkt att göra....
men ah sen vid halv ett drog jag till sjukgymnasten, super skönt för nu ska jag äntligen få fixa min rygg och mitt knä! så awesome på de! men men jag bloggar väl mer senare, puuuussssss.

Happyface!

Gissa vad jag har köpt! :D


Powerwalk!

God morgon allihopa! Vaknade tidigt idag, så bestämde mig för att ta en Powerwalk! Har varit ute i typ 45 minuter, å har precis börjat svänga mig hemåt! Sjukt underbar start på dagen! Hoppas alla har en fantastisk dag, för de ska iaf jag ha! Puss på er! //Alexandra


Hurtigbullen/JAO!

Hehehehej! Kom nyss hem från en LÅÅÅÅÅNG joggingtur, hahaha... Nej,faktiskt inte så lång, var ute i två timmar, men satt å babbla med Anini i centrum i typ en timme! :)

Blev mucho change-of-plans, efter BUP så vart jag på lite dåligt humör, å pallade inte nånting. Så jaa, ni får v-bloggen när både jag å Elin orkar haha! :)

Men vi hörs imorn, ni får en ego-bild som jag tog nyss, haha! Dagens outfit typ... xd




PUSS!




På g hem!

Så update snart ;)


Stört seg!

God morgon, typ. Vaknade för typ 1 timme sen å sitter nu i skolan på engelska-lektion. Låter mysigt va! :) Jag ska ha nationella prov snart, så då håller jag på att plugga till det. Så trist, jag dör.

Skulle till läkarn idag också, men jag orkade faktiskt helt ärligt inte, har inte sovit nånting på hela natten, utan somnade vid kanske halv 7? Så har vart yr, haft skumma drömmar osv, haha sjukt. Så jag skjuter upp livmoderhalscancer sprutan ett tag till, haha, till på fredag! Då jävlar! D: Kommer dö.

Jaja, blir BUP efter skolan, sen ska jag förbi Täby en snabbis å köpa en grej! Ni får se vad senare! ;d



Pussilussi!



Update.

Chacha, tänkte uppdatera er lite :)
De är rätt lugnt i dag så de är super skönt. Men ah måste tbx nu innan dom undrar vart jag är ( toan ni vet )
Så uppdaterar när jag kmr hem :) puuuuuuussss :)))


God morgon världen!

Fan vad gay de där lät! men ah iaf hejhej, vakna för typ en kvart sen, har bara sovit två timmar yeey verkligen lyckat. liksom nu ska jag palla stå i en resturang från 9-16 typ döda mig! men men sånt e livet. men ah ska föna mitt hår nu sen fixa mig lite sen dra ner, måste skynda mig vill inte komma försent. så ja jag bloggar när jag kmr hem elr nåt :) puuss.
avslutar med denna bild som inte har nåt med detta inlägg att göra!

William Spetz kärlek ti dig!<3


noooo!


Bror de går bra nu!

vi har fått massa kommentarer och statistiken går bara upp och upp. Fortsätt så höörrrnii!

Ser du?

image
Där satt iaf jag å fladdrade med huvudet som en idiot, hahahaha!

Hur nice är inte det här?


De va en gång en fågel...

chacha bloggen. Häder då? själv sitter man här och lyssnar på en massa gammla låtar och har cepe tråkigt.
men iaf, idag då vakna vid 7 och mådde jätte dåligt så skippade att gå ti praoen, vaknade upp vid tre igen och mådde bättre. så ah sen har jah inte gjort så mkt asso. ääh ja juste jag ska försöka bli bättre på att blogga. iaf mobil blogga. så ah men imorrn blire video inlägg med mig och alleh! så nu har ni nåt att se framimot!
men nu ska jag fortsätta med de jag gör, så kanske jag bloggarsenare.
puuusss.

Pretty Little Liars

Jag har vart beroende av den serien hur länge som helst, och såg nyss avsnitt 25, där dom avslöjade vem "A" är! Å asså paniken på mig är enorm! VILL SE SÄSONG 3 nuuuu! :(


Å för ni som inte har sett avsnitt 25 - SE DE NU, Jag blev helt chockad över vem "A" va! :o







Sadface! :c

I cried, jag erkänner. Stackarn! :( Du får en länk som lite plåster på såren!



Blää

Heeeeeeeej! Förlåt för sämst uppdatering, Elin har praktik å har typ inte så mycke tiid, så jag får väl blogga lite mera! Men imorn så kör vi en gemensam videoblogg, haha, så stay tuned! :)

Sitter nu i skolan på svenska-lektion och håller på att somna! Seriöst, tråkigaste - ever.




Förlåt för off-topic bild, men har inga bilder! Å kan inte sitta å fota på lektionen heller. Haha, får ta lite nytt sen! Puss!


ROSA FLUFFIG FILT!


Veckans planer!

Såhär ser min vecka ut! Lite småseg, haha, men såhär ser de ut vad jag vet nu iallafall!




Vad ska ni hitta på? :D



TIPS!

Världens roligaste v-loggare, hahaha, jag dör!


På allvar, Kolla! SÅ KLOCKREN! :D





På g hem

Är på väg hem nu så update snart ;) /Elin


Good mornin'!

God morgon alla! Sjukt bra morgon ju! Hahaha, börjar med att det snöar liksom! Hur underbart är inte livet! :D

Jaja, sitter i skolan just nu, Digitalt skapande, woop woop! Men vi hörs lite senare! Pussilussi!






Snyggve von Snyggbeeerg signar uuut !





måndags planer!


Trötter

Nu blir de film, sen så taggar vi till Måndag imorn då! Puss!




Ser lite läskig ut, don't you think? Haha, vi får se hur mycket jag kommer sova ikväll! :p

Nu;


Baby why'd you have to go and turn to ice?!


Fetbra låt, brehs!



Im going blond! (igen)

tkr de e mkt finare, dock ser man mer vuxen och mognare ut i brunt, men känner att jag passar mera i blont.
och jah har ju naturligt blondt hår. kolla skilnaden;
BRUNT:
BLOND:

är förälskad i denna låt!


Shorts-inspo!

Här har ni nåra små godbitar (hahahahaha) som jag har plockat ut från lite här å vaaaar...Härmed avskyr jag däremot Ginatricot.com, eftersom den jävla sidan är en såndär jobbig där man inte kan plocka bilder...DÖÖÖÖÖ en plågsam döööööd! :(




God morgon!

God morgon alla bloggläsare! Ähm ja heheh vakna för typ 10 min sen elr nåt hehe
äh ah nej vet inte vadsom händer idag så vet inte vad jag ska skriva, men ah får väl uppdatera er senare :)
puss å hej.

God morgon!

Good morgon världen! Hahaha, är uppe tidigt idag känner jag! :D

Ska dra ut på Powerwalk me min syster nu, sen efter det vet jag inte haha, får se lite! :D
Såatteh, vi höööres sen jao! Puss!



knappar?

åh jah hatar de här, när de blir att man ligger och snackar skype men folk som inte ens säger nåt :o vah e de liksom? 
men asso ah nej men kände bah för att blogga lite, har min vanliga data, så de e grymt mkt skönare att skriva. för här har jah alla knappar och allt e så stort, för liksom på min skoldata så har jag inge "k" ingen "alt" knapp och inget "g" och d:et sitter löst och även o:et håller på att gå av! så ah, stora problem dära! men ja nu ska jag kolla på karatefylla och sen försöka sova :) bloggar när jag vaknat!

Kamel-pucklarna tar över!

Hejsveeeeej! Alexandra är namnet, å jag är 16 år, bor utanför Stockholm å går första året i gymnasiet! Jag går Sam-Media, å de passar perfekt för mig! :)

Eeeh, jag gillar rosa, fluffiga saker, nitar, musik, trassligt hår, och snygga killar! Jag gillar inte potatis, strumpdockor, clowner, och seriösa människor! :o Jag är en väldigt random person, så ni kan aldrig vara helt hundra på vad jag kommer med, haha! :D

Jaooo, eeh, jag å Elin kommer då ha denna bloggen tsm, å de kommer bli aaaaskul! Är skittaggad! :D

Men jaja, haha, blir mer bloggning imorn, såatteh, pussilussi! :)





så muffligt värre!

Nej men hej Elin häääärrrr, ähm ah 17år, bor i en förort norr om sthlm. Går asso första året på gymnasiet, inriktning
restaurang-livsmedel, och de vah nog de dummaste valet jah gjort! men nu ska vi inte gå in på de, ähm ah på fritiden är jag med vänner, rider på tottoheeeztar och ah gör de nu tånåringar gör!
men ja vad ska man mer skriva? äähm jag och alleh fick typ värsta suget att börja blogga tsm, så ja här är vår bogg. ni kmr ju få läsa om vad vi gör på dagarna, se på en massa fina foton då jag fotar med Nikon 3100 och alle med canon eos 1100d, så mkt bilder kmr de bli. men ja alleh får väl skriva mera nu i sitt inlägg, så bloggar jag mera imorrn :)

RSS 2.0