Ser dig inte fast jag tänker på dig

 
 
För det du gör mot mig vill jag att du ska se är helt sjukt, inget i min smak
Jag pallar inte mer nu, jag har gjort mitt val
Och nu är du helt slut, finns ingenting kvar.
 

HISS/DISS

Var ett tag sen nu, haha! Men nu har jag laddat upp massa saker! 
 
 
 
- Nyrakade ben! Inget slår ju känslan av ett par nyrakade, nyinsmorda ben! Man kan liksom ligga å smeka sig själv på benen! Lite lesbian-lover med sig själv liksom! Men har man arab-gener som jag tydligen har - så varar inte känslan så länge. Dom är lena över natten typ... Sen är dom bah...inte det längre! 
PORR! HAHAHAHHAH! 
 
 
- CathyMay15 på youtube! Hon måste ju ha antingen grova hörselskador eller groooova balls of steel asså! Att hon lägger upp en sån här video tyder ju på något av de ovanstående. Men kul äre! EVERYBODY SAY WE HOOO!
 
- Svensk rap! Mycket suger vi på här i Sverige (TYDLIGEN FOTBOLL BLAND ANNAT!) men vi har jävla massa bra rappare! 
 
T.ex RMK, Toppen, Estet, Fonky Fresh, Johan Alander (Sober), Fronda, Norlie & KKV, Afasi & Filthy - Bara några av många liksom! Sen har vi ju domdära okända, som min polare Atte, som rappar under namnet Bastian, Sjukt grym är han faktiskt! Helt okänd, å hans låtar finns ingenstans, men dom finns på min mobil, å där har dom funnits i typ 100 år! :D Sen har vi ju min, Annas å Michelles raplåt från musiklektionen i 6:an...Den slår ju allting! HAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH! 
 

 
 
 
Lite gansta sådär! 
 
 

- Baddräkter! Alltså. Det är ju väldigt fint med badräkter, ifall de är en snygg badräkt på en person med rätt kroppsbyggnad för en baddräkt. Men alltså. TÄNK SOLRÄNDERNA ?! Måste vara helt SJUKT jobbigt att jobba bort dom sen liksom! 
 
 
Snygg - men fula solränder uti helvete asså! 
 

- Pojkar med långt hår! 
Jag ser verkligen Comic-book-guy från Simpsons framför mig varje gång jag ser en kille med långt hår...Han behöver inte ens vara tjock, det är bara själva principen att han går där med sitt långa hår och tycker det är helt okej liksom! 
 
NEJ. DET ÄR INTE OKEJ. 
 
 
FAKTA
 
 
INSE FAKTAN! (bild 1 - Taylor Lautner. Bild 2 - Smith Jerrod (googlade på de, vettefan vad han heter annars...) 
 

Men de är väl smaksak, å dehär är min (å Elins) blogg, å därför min (å elins) smak! Så ingen sak för er att tänka på brothaaas! 
 
:) 
 
- Detta otroligt tråkiga sommarväder! 
Va är dehär liksom! Bara gråa moln å max 17 grader! Skit! Inte konstigt att sommarlovet blir helt degigt, man kan ju inte ens åka å sola/bada utan att de känns som man åker till typ Alaska! 
 
 
Sverige på sommaren! -.-
 
 
 
 
 

Powerwalkin'

Vill gå ut å gå, men kommer känna mig som ett retard om jag går där för mig själv, å då försökte jag dra med mig Banana, men neeeej, hon skulle ut å springa. Jävla satsare. Hoppas hon trillar å bryter pannan. MM, SERIOUS BUSINESS HÄRA! 
 
Haha nejmen... Min bror fyller år idag, så ska hem till han å fika lite grannaaaa! Mucho mys ! 
 
Så vi hörs lite senare, kommer upp ett inlägg om typ en timme! :) 
 
 
 
 

If you're feeling dead, you gotta find a way to be alive

This is not a game
that you have to play.
Don't need a reason to breathe
just like you die.






Dagens !

 
 
 
Hehehehehehhe gäller att ha humor här asså! En killkompis till mig visade denna för mig för typ 2 månader sen, haha, å nu kommer alltid småkommentarer från denhär in i samtalen! Bah "De luktar lite häst!" HAhahaha, åhherregud.
 
 
 

I'M YOUR ONE AND ONLY - ONLY WHEN YOU'RE LONELY

Ööööh, hej alla! 
 
Blev helt sjukt pigg nu, haha, älskar den rubbade dygnsrytmen man får på sommarloven, haha! 
 
Har typ sovit halva dagen, gick upp vid 9 och städade, sen vid 1-2 (tror jag?) så drog jag ut med bästavän en snabbis! Vi satt å snackade å sånt, haha, älskar att bara babbla på! 
Efter det åkte jag med mina föräldrar å handlade! Älskar att handla med föräldrar, för man kan liksom köpa allt? Köpte en megastor påse med godis, haha! Den är slut nu xd 
 
Vid 6-7 så rådäckade jag, haha, sov till typ halv 10? Hade typ hundra meddelanden från kik å facebook, haha, å typ 11 missade samtal! Känns bra! 
 
Skulle ha dragit ut ikväll å gjort staden farlig, men jag pallade inte! Vart heeelt degig, så somnade om, så nu vaknade jag för en halvtimme sen! Har sovit typ hela dagen! 
 
Å som pricken över i:et så börjar jag bli sjuk! Har svinont i halsen! :'( 
 
Men annars är det bra haha! 
 
 
 
 
ÅÅÅÅH NÄSAN DÄR ASSÅ, KAN JU HUGGA NER FOLK MED DEN! 
 
... 
 
Nej vadå komplex över min näsa? D: Gjorde lite glitter överallt för att man inte skulle tänka så mycket på den, haha, funkade de? :D 
 
 

Varför varför varför blev du till en hora?

Nya favoritlåååten, haha, gillar inte Ken Rings musik annars, känns lite för gangsta för mej, haha, men denhär låten är faktiskt jäääävligt najs! 
 
 
 
Kvinnan som är skapad utav media
Stackars lilla tjejerna dom tror att de är rätt
Går till gymmet varje dag och får en perfekt häck
Men ärligt talad slutet på dagen, vem bryr sig
Det handlar om personen den som finns inuti dej
 
 
 

ÖÖÖÖH, så klockren text jag dör! 
 
 
 

Dagens!

 
 
Asbra film! Lite läskig, men grym! De är massa folk från första generationen av Skins med här oxå! Typ Cassie, å han Posh! 
 
Å jag veeeet, måste tagga ner med glittret, MEN DE SER SÅÅÅÅÅ GULLIGT UT! :D
 

I want u now!





YOU SET ME UP - THAT WAS MY MISTAKE AND ALL I GOT WAS PERMANENT HEARTBREAK. DAMAGE BEYOND REPAIR

Hola chicos y chicas! 
 
Me llamo... hahaha, nej, driver! 
 
Eller? 
 
Jodå! Så bra är jag inte på spanska! 
Kom in för en stund sen, var ute med Emmaaa, hon åker till Cypern imorn, så de va sista gången vi ses på två veckor! Känns ju lite sådär! Tur att jag har Panna, skulle ha dött om hon oxå hade åkt iväg nånstanns, haha! 
 
Så nu sitter jag i mitt rum, ska strax slå igång en skräckis, haha, kollar alltid på de när jag är sur/grinig/ledsen haha... Skum brud jaO! 
 
Ikväll blir det Seconds Apart! Handlar om typ två tvillingar som mördar folk med telepati? Eller nåt sånt? Låter ju...lite sådär! Den som lever får se helt enkelt ! Höhöhö! 
 
 
 
Ser lite mindre hotfull ut med allt glitter, HAHA, borde tagga ner, but I won't! #MLBEG you know! 
 

WE GOT OUR MIDDLE FINGERS UP, 'CAUSE WE DON'T GIVE A FUCK

Åååh vilken bad-ass rubrik de blev nu känner jag! 
 
Ännu en bild från midsommar (där min näsa ser ENORM ut vill jag bara påpeka för er som inte såg det innan som säkert såg det nu. Kanske borde hålla tyst om den.) 
 
Nejmen, tjeeena mittbena! (Ååh va töntig stämning de blev nu!) 
Är heeeeelt slut, så fattar mig kort här! 

Jag - trött!
Dagen - lång! 
Dagen 2 - inte slut ännu!
Anna - kul! 
Emma - kul! 
Frisör - en plats jag aldrig besöker igen ifall det inte är jag som ska klippas
Hamburgare - är ett helokej lunchmål! 
 
Nu -  film/fast sitter istället å försöker vara dryg mot Anna, men går åt helvete, sitter typ å dör av garv! xd 
Sen - träffa Emma, eftersom den dunderfisen drar till Cypern i två veckor! Vad gör jag med resten av mitt liv liksom? Hahahha, nejmen! 
 
Efterblivet inlägg - men så kan de gå! 
 
 
 

DAGENS

 
Freedom and happiness.
 

Some people don't ever change

YUHUUU! 
 
Har precis käkat frukost och ska alldelles snart börja fixa till mig lite! 
Ska rulla iväg till centrum med Emma, för hon ska till frisören och tycker de är jobbigt att gå själv! Så där ska jag sitta i typ två timmar. Är ni avundsjuka? Såklart ni är.
 
Igår då! Drack två cider typ, eller en å en halv typ, tappade ut en, haha. Var där i kanske 2 timmar! Det var kul, lite degigt, men kul! 
 
Ååååh shithorafittskit! Måste springa, ska möta Emma om 15 minuter å har inte ens klätt på mig än! D: 
 
 
Skriver mera sen, haha, bajbaj! 
 
 
 
 

Underligaste människan i världen

Åh herregud.
 

Min gode vän Anna står just nu as we speak å raggar på sig själv i spegeln, HAHAHAHA, nejmen, hon är ju lite...speciell! :) 
 
 
Hon försöker få med mig uuuut, men jag är så otroligt otaggad! Jag är trött, har mensvärk, träningsvärk,  å har ont i maaagen. Haha, finns ingen som gnäller med än jag xd 
 
Men aja, får väl gå ut en stuuuund :( 
 
Vi hörs lite senare :( 
 
 

Jag dör! .-.

mitt hjärta smälte på riktigt :o men ska man våga lita på de han sa? 
svårt de där..
men ja får väl se va detta leder, som de ser ut nu är allt bara underbart bra! 


Sidecut.

Heej alla, asso planen va ju att jag och mikkan skulle sola, men mikkan svara inte och jag somna vid typ tio och sov till två... hehehhe är fortfarande sjukt trött, men samtidigt så vart de som en power nap! men iaf just nu sitter jag och dunkar musik, har äntligen kommit på hur man får i gång surroundljudet till tv :d asso annars måste man ju liksom typ se på film elr nåt för att få igång det, men de va ju bah trycka på en knapp så va de fixat :d 
äähm iaf väntar även på att en polare ska komma hit :) för liksom MÅSTE få ut allt jag känner för den... så ah vi får ju se hur det går.. 
och ah om de blir bra mellan oss så lär vi ju vara resten av dan elr nåt.. får se hur de blir med de... och ah ikv ska de tydligen bli krök som alleh och anna fixat ihop, ska bli trevligt att få träffa alla igen, de va verkligen sjjuuuukkkt länge sen vi alla gjorde nåt tsm :) ähm ah de va väl allt?! Neeeeej juste, jag hade hög toffs sen igår kväll och imorse när jag tog ut den, så fick jag värsta volymen så slängde allt åt ena sidan så det ser ut som jag har sidecut, kanske ska fixa de.. vem vet, dock kmr man bara kunna ha typ en fresyr :( meeeen ah nej nu vart detta inlägg jätte långt så ah ni får har de så bra så hörs vi senare :) 

Dagens

         
 
 
         

Disturbia

 
 
En av dom bättre filmerna jag har sett faktiskt! Första halvan av filmen var så förbannat seg så jag pausade å lyssnade på musik lite nu å då, så första 50 minutrarna tog mig typ två timmar att kolla på! Men efter det så satt man som på nålar! Åååh va läskig den var då...Obehaglig men inte sådär äcklig som typ Saw haha, de är ju trots allt en skräckis! Fast skulle mer kalla den thriller typ.
 
Nejmen, absolut grym film! Rekomenderar den en hel massa! SE DEN! 
 

Molly 2012-06-27!





 
 
 

NattHumor FTW!

 

I even slap hoes!

hahahahha sova? nepp det går verkligen inte! sitter och dunkar hopsins låtar och fixar maaaasssaa nya läsare till bloggen, tänkte jag kan ändå inte sova så vrf inte liksom :) som jag såg i en film elr va de nu va, " vi har tid att sova sen när vi har dött, nu ska vi ta vara på livet! "
hahahah så känner jag nu typ YOLO! men ah ska bli en massa inlägg idag! för liksom det finns ju ändå inget bättre  att göra :) 
meeen aah jag ska fortsätta med de jag nu gör... 
ni får ha så bra så länge!
 


I only have myself to blame - but do you think we can start again?

        
 
 
See the problem isn't you, it's me I know
I can tell, I've seen it time after time
and i'll push you away
I get so afraid
I only have myself to blame
 
Har härmed lyssnat sönder på ALLA låtarna i de nya Sleeping With Sirens EP. Är typ kär i Kellin Quinns röst. Seriöst. <3
 
 
 
 
 

dom har fel och du är underbar!

heeej!
ähm ah säger bah fuck till de här! asso har vart med mikkan, planen va ju att gå ut och träffa folk, men hälften svara inte ochsen resten hade typ andra saker för sig... ähm så vi satt typ inne och chillade med musik.. sjukt tråk, och ah sen så sa mikkan ska vi gå ut och ta kort, och ah när vi kom ut ska de ju självklart börja regna -.- så följde mikkan en bit så gick hon hem och jag hem till mig.. och ah nu sitter jag här, ska väl gå och sova elr nåt... jag och mikkan bestämde oss för att vi skulle vakna tidigt för att hinna sola :) ska typ bara vara sol på morgonen enligt klart.se! :) så vi får väl hoppas på de :) 
meeen ah jag bloggar mera imorrn. 

is anybody out there?

hejhej :) 
sitter här och lyssnar på musik, heheh typ drogar hopsin xd så jävla kung! men ah iaf har inte gjort så mkt sen sist jag skrev , har typ vart ute på lång promenad med mikkan och nero å molly , ähm ah och nu väntar jag på att pikka ska svara, men de tar henne typ hundra år till de :o meeen aah bloggar väl senare elr nåt :) 
puuusss
 
 

Movietime!

 
 
Här tänkte jag nyss parkera min rumpa för kvällen - tror ni inte Emma smsar å ber mig följa med till centrum? Jaja, dehär får vänta en timme då... Fan! 
 
Filmen är Disturbia, har hört att den ska va jättebra å trailern verkade också bra! Men återkommer om den sen! Puss! 
 
 

Tack Matte!

bara för matte är bäst och lyssna på  Hopsin typ all the time, så har jag börja lyssna på han, och kan säga att låtarna är awesome bra! Speciellt "Sag my pants" 
lyssna själva! 
 
 

Alla heter glen i göteborg.

HEEEEEEEEEEEEEEEJ ALLA!
asso trodde jag hade sommarlov inte höstlov :o detta suger verkligen! finns absolut inget att göra :o och har inget att blogga om heller :o så att ah får väl göra en massa musik,tips etc inlägg ist :)
ja de blir säkert braaaa! heejråh.

Regniga dagar som denna...

kan man ju alltid fota mammas blommor ;)
 
 
 
 

YOU CAN'T PLEASE EVERYONE

Å herregud. Har hört en massa från olika människor om dethär med att dricka på högtider, så som Midsommar, Påsk, Julafton etcetc.
 
Nu är det så här: VISSA MÄNNISKOR DRICKER SOCIALT, BLIR FULLA, HAR DET KUL och så är det med det! 
Men det betyder ju absolut verkligen självfallet inte att det inte går att ha det sjukt roligt utan att dricka! Såklart kan man det! Men nu var det inte vanlig midsommarfest i mitt fall, här blev det en sjukt stor fest-fest med typ 30 pers där alla var påverkade av något i olika mängder! 
 
Och att gå runt att kalla någon fjortis för att den skriver på sin blogg att den dricker och har roligt på midsommar är ju bara fucked up! 
Det är som att jag skulle gå och skriva att alla som körde nyktert på Midsommar är sjukt töntiga! Självklart är det inte så! Man gör väl förfan som man vill? 
 
Det jag vill ha sagt är att INGEN har någon rätt att döma mig för att jag var full på midsommar. Det var mitt val, inte någon annans! Jag är INTE någon töntig fjortis för jag var full och pinsam, jag hade jävligt kul, men det skulle jag säkert kunna ha haft utan att dricka också. 
 
Så aah, alla gör som dom vill! Vill du inte dricka? Ge fan i det då! Vill du bli packad som fan? Kör hårt!
Men gnäll inte på dom som inte tycker som du! 
 
 
 

Dagens

 
Har precis lärt mig göra glitter på Photoshop, haha, därför det är väldigt...glittrigt ;D 
 

Hursomhelst! Sjukt roligt spel, No Zombies Allowed! Är helt cepeberoende nu asså! Har suttit i två dagar å spelat non-stop! Man ska bygga små hus å skydda sig mot zombisar å massa! De är så roligt! Lovar! 
 

R.I.P

Idag (igår) så är det exakt 3 år sen Michael Jackson dog! Alltså var det tre år sen jag var i England med Emma! 
 
 
 

Pixlade Emma, haha, tror inte hon vill vara med här riktigt xd ... SÅHÄR SÅG JAG DÅ UT FÖR TRE ÅR SEN! Exakt på pricken 3 år. Kommer ihåg den kvällen faktiskt, vi var på spelning, å på kvällen så gick alla runt och viskade "Michael Jackson is dead!" typ! Riktigt läskigt och ingen trodde ju på det - menmen, tydligen så var det så! 

Men  håll med om sjuk förändring på tre år? Snälla håll meeeed, hahaha, att jag såg ut sådär! Inte okej ju! Kolla ögonbrynen, håret, posen... SMINKET? Lite bättre har jag väl blivit! Hahaha, nu sitter säkert alla bah "Sjukt vad lite nån kan ändras på tre år..." Men jag tycker inte jag ser ut så längre, haha, iaf! :) Förutom posen...Lite... xd 
 
 
 
Tvungen att ta den mest putti-nuttiga bilden jag hittade såklart! Å jag ser att ja måste tagga ner med glittret HAHAHAHAH! Ser inte okej ut! xd Glitter-oholic typ? 
 

25e juni 2012

Dagarna börjar gå sjukt fort nu! Åker till Finland om bara 17 dagar! Shit pommesfrittes asså! 
 
Var hos läkaren idag, det gick väldigt bra med undantag för lite panik, haha... Men fick väldigt bra nyheter som jag är väldigt glad över! :)
 
Sen sprang jag och bästavän iväg till solariet å solade i 20 minuter, så skönt, men så varmt! Men skönt ändå, höll på att somna haha... Seg brud.
 
Tog även en runda i skogen imorse, helt sjukt. Jag hade träningsvärk som FAN men jag bet ihop å sprang som vinden. Vart kommer hulken-powern ifrån liksom! 
 

Nu ska jag dega resten av dan, har så ont överallt å är helt degig i huvudet, haha.
 
 
Skolavslutning
 
 
 

We found love in a hopeless place..

 

Refuse to sink!

heeej alla!
ähm igår så va de så att jag skulle till willys, men de vart ändrade planer, drog och träffade min kusin, ähm vi gick runt, va i centrum, köpde godis och sånt där, ähm träffade några polare, va med dom, sen drog vi hem kollade film och sen sov vi, trevligt trevlig de där. ähm och idag vakna vi elr jag vid 10, ähm drog hem, och ah har kollat på film  sen dess, vette fan vad som händer idag, lär väl dega hemma elr nåt... så tråkigt att de ska vara så dåligt väder -.- 
meen ah bloggar väl senare :) puuuss.
mehehehh

Dagens!

 
 
Enter Shikari gjorde en cover på "Call Me Maybe" Å jag tyckte Rou Reynolds (sångaren - blonda) va så söt här, så va tvungen... Ny kategori btw, WOHO! 
 

PLEASE JUST DON'T PLAY WITH ME, MY PAPER HEART WILL BLEED

Härlig bild från midsommar! Vet inte varför, men tycker om den! Ser så sjukt glad ut typ! Haha, eller galen kanske, typ just-escaped-a-mental-hospital? Smaksak xd 
 
 
Har en ny - och väldigt o-orginell idé - på en ny kategori! "Dagens" typ? Kan vara lite vad som helst, en låt, en bild, ett citat, en film, ett plagg, en pryl, ett djur - kan vara lite vad som helst! 
 
Vad tycker vi om det? Kanske börjar köra på det imorgon - DEN SOM LEVER FÅR SE helt enkelt! :) 
 
 
Nu ska jag faktiskt sova, ska till läkaren tidigt som fan imo ( 11...) å hade tänkt gå ut å springa vid 8! Lite hurtigt sådär, you know? ;D 
 

Får se hur det går med det, heh...
 
 
 
 

UNDERBART CITAT!

 
  
Hahaha, så roligt citat! Vet inte varför, men blev helt cp-skrattig av det! Bra humor osv...
 

Midsommar!

Jaa ni! Vad gjorde jag på midsommar? En bättre fråga skulle vara - vad gjorde jag inte? 

Haha, nejmen, jag hade förväntat mig en lugn familjekväll, grilla, äta tillsammans, ta det lugnt! Istället så var jag lullig redan vid 1 på dagen! Vid 3 så var jag på mitt tredje glas champagne å mitt andra glas vin (VUXEN BRUD 001) så då var jag ju som ni kanske kan förstå råpackad vid 9. 
 
 
 

Jag å en polare.
 

Men nej, de räckte liksom inte så! Vid 10 så började det regna in folk! Hela familjen försvann å istället kom det massa människor, som jag antingen aldrig träffat nånsin eller som man har träffat typ 1-2 gånger liksom! Å jag var så full. Å folk hällde i mig öl, cider, rosé, Fireball, vodka, å aah... Massa skit! Jag var SÅ full! 
 
Så jag - helt råpackad - sprang runt med Emma å pratade med folk, kramades (KRAMADE ALLA) fick en ny bästa vän (JIMMY <3<3<3<3<3<3) som följde med mig överallt, jag dansade cha-cha, jag rökte cigarr, å jag spydde.
 
När klockan var ungefär halv 3 så började jag må lite dåligt, å slutade med att jag spydde som fan i några buskar utanför huset haha... Så jag å min brors flickvän gick ut på promenad i ett par timmar! Ingen av oss hade mobilen med oss, och vi var ute till fem! Ingen visste vart vi var så hade typ 30 missade samtal när jag väl kom hem! 
 
Mådde otroligt dåligt igår, spydde några gånger då också. Så ja, ångrar det till en viss del, att jag drack å blandade så otroligt mycket - men det var en SJUKT rolig kväll å jag fick massa nya polare! Så jag klagar faktiskt inte! Asroligt var det! :) 
 
 

Jag, Emma å Danne hahaha.... Vackra, vackra människor! 
 

R.I.P. to the girl you used to see. Her days are over, baby she's over!

IT´S MY TIME TO SHINE, BITCH!

Rubrik.

ähm asso jag skulle ju bloggat igår, meeeeeeen så vart de inte, va för uppröd när jag kom hem så orkade inte blogga helt enkelt, men sen senare på kvällen så gick jag och mamma till våra kompisar och åt mat, rätt trevligt så där :) ähm sen efter jag hade ätit gick jag till pontus och va med tiff åh pontus, åh ja vi prata,spela kort och kollade film, typ standard saker man gör hos pontus (Y) 
ähm sen gick jag hem vid typ tolv ähm och ah typ kollade på tv till typ 4 sen somna jag elr nåt... ähm vaknade vid två idag, har inte gjort så mkt direkt, ska väl höra med mikkan vad hon gör elr nåt :) men aaah bloggar senare :) 
avslutar med en jätte fin bild från midsommar, hahhaha skeva brudar där asso! xd
 

KILL THE DIRECTOR

HOLA! 
 
Kom hem för ett tag sen å tog en snabb-snabbdusch! Nu sitter jag typ å chillar lite å väntar på Anna lite halvt! 
 

Vaknade vid typ 12 av att min brors polare skrev till mig! Var typ en varning om att min bror var påväg å skulle släpa med mig till gymmet! Så aah, så blev det, SJUKT VA JOBBIGT DE VAR! Dom kör ju lite hårdare än vad jag och Anna gör, så jag var typ helt genomsvettig när jag kom hem! Hubba hubba typ! 
 
 
Så nu är jag fräsh igen och ska strax dra å käka pizza! Har haft en sån sjuk craving på de i två dagar nu, så  jag känner att de är dags nu! Å har ju tränat - så de borde ju jämna ut sig, tycker jag? 
 
Haha, jaja, ska sminka mig lite granna nu, hann ju inte sminka mig till gymmet! HEMSKT! 
 
 
 
 
Förlåt för bild-repriserna, men hinner inte nu, för nu måste jag springaiväg! 
 
 
 
 
 

Hoppas du fattar nån dag!


BURN IT DOWN

Hejhej  å hemskt mycket hej! Har lugnat ner mig lite nu, haha... var på McDonalds med bästavännerna, helt från ingenstans får jag utbrott å skriker å bara stormar ut därifrån! Men de är löst nu, haha, men man undrar ju lite vad som hände där liksom? Dramaqueen - oh yes.
 
Annars då! Har glidit runt i fula velourbyxor, uggs å en tjocktröja i storlek XXL, samt ett par otroligt fula solglasögon hela dagen! - haha, så ni kan ju tänka er att folk kollar på en som man är helt dum i huvudet! Men har haft en bakisdag idag som aldrig tidigare så de var helt okej tycker jag! 
 
Men känner mig lite bättre nu efter ett stort glas vatten, två ipren och en varmdusch! Nu ska jag smörja in mig  i min underbara body-butter, sen ska jag krypa ner i sängen å glo på Sound of Music! <3 Underbar film dedär...Vi hörs imorgon, Å JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA, roligare inlägg å så! Lovar! <3
 
 
 
 

ÖÖÖÖH

Å jag hatar allt, öööööh livet suger världen suger alla människor suger, allt suger liksom. Ååååh alla människor luktar möglig fis å jag vill ha pizza. JOBBIGT! Berättar om min midsommar imorn btw, haha, orkar inte riktigt sitta å skriva ner allting just nu! 
 
 
 
 

bakis ftw!

shoo!
asso ja som alla säger dagen efter, man mår som man förtjänar! asso gårdagen/kvällen/natten va ju en blandning av, skratt,tårara,drama och en massa andra saker som bara snurrar runt i huvudet! asso min plan va ju att de verkligen ite skulle komma så många som de gjorde, sen kan jag inte skriva ut mer, och ah vill helst inte prata om allt som hände igår! spårad midsommar vart det iaf, men men hade ju kul i början :) 
men ah vette fan vad som händer idag, ska typ ner till centrum nu och reda ut en sak med en person... så att ah bloggar väl när jag kmr hem :) 
puuss
// Elin

Dagen efter

Jag mår som jag förtjänar - å jag säger som alla andra. Jag ska aldrig mera dricka. Helt sjukt va pissigt jag mår haha.
 
 
Ska chilla en stund, sen ska jag ut å träffa bästavän. Vi har liksom inte träffats på mer än 24 timmar! HEMSKT.
 
Vi hörs sen då helt enkelt, hoppas alla andra inte är så bakfulla som jag är.
 
 
 

Glad midsommar!

heeej alla, kmr inte kunna uppdatera nåt idag förutom nu, har fult upp, måste städa och fixa en massa :) så att jag bloggar mer imorrn helt enkelt,och som alleh skrev så tror inte jag heller att det är nån som sitter inne nu och läser ändå så ah :) men ska nog ta och äta nåt nu känner att jag har väldigt lågt blodsocker så ah plus måste jag äta, annars lär jag bli vääällldigt full heheheh xd men men höörrsss imorrn :)
puuusss på dom och på er!
//Elin

22 juni 2012

Hejsvej! 
 
 
Idag äre midsommar å kommer därför bli sjukt dålig uppdatering, sen tvivlar jag lite på att nån kommer sitta inne å läsa bloggar ändå, haha! 
 
Ska ha jättefest med familjen här hemma, så aah, blir en rätt seg midsommar för mig haha! 
 
 
 
 
 

All good things come to an end

Aloha chicos y chicas!  
 

Är nu helt 100% slut, och ska alldelles strax sova. Har varit typ överallt idag, skulle ha gått på Thaiboxning idag, men jag tror det var igår, haha, var ingen där ju! Så blev en långpromenad med bästavän, pratade om allt och ingenting, gnällde, snackade skit och bara skrattade å så! Ytterst mys måste jag faktiskt få säga! 
 
Nu har jag duschat å smörjt in mig med Body Butter som jag köpte idag, luktar såååå gott. Har även gjort varm oboy, tagit fram lite jordgubbar och tänt värmeljus, haha. Det blir familjefest här imorgon så behöver liksom förbereda mig lite mentalt, haha! 
 
 
Har fått två HEMSKA finnar. Helt hemskt va hemska dom är D: 
 
 
Jajajaja, i-landsproblem, barnen i afrika har ju knappt några ansikten att få finnar i! 
 
 
Haha..eller wait what? 
 
 
Mm....
 
 
 
Ska glo på skräckis nu, haha, bloggar mera imorgon! <3
 
 
Picture from yesterday
 

taaagggaaa!!

Heeeej blogggeeeeen. öööhm ja idag har jag inte gjort så mkt, bara varit hemma och chillat, följde även med mamma och handla dricka för imorrn! softsoft, är fett taggad :d kmr bli så awesome, massa mat massa härliga människor och bah åååh så mysigt :d äähm men ah ska fortsätta och kolla tv, ville mest bara slänga in ett inlägg för att säga att jag lever :)  men bloggar mer imorrn, ska försöka ta massa bilder, dock skulle de va lättare om jag hade en mindre kamera men neeeej, aja hörs imorrn!
sååå söööt :d 
//Elin
 
 
 
 
 

Allt har inte kört sig men det mesta känns mindre bra

 
Killar e horor ! 
 
Peeeeace, i'm out! 
 

Ni måste kolla videon på min underbara vän :')

 

the sad thing is that we did not even say goodbye...

bby where are u?

5 DAYS LEFT

 
 
 
Nu lovar jag att alla sitter där å bah... Hmmm... Va händer om fem dagar? 
 
 
JoSleeping With Sirens släpper ÄNTLIGEN sitt akustiska EP! 
 
ÅÅååh är såsåsåså taggad! Har laddat upp med att lyssna sönder allt som dom har släppt, haha... Crazy fan - check! 
 
Nejmenneh. Sneak-peeken dom släppte är ju så grym så de gör ont - så fatta va grymt resten av albumet kommer vaaa! :d 
 


 
 
 
 
Här har ni deeeen ^ ifall ni missade den. Serri! Lyssna nu! Asbraooo, lovar juuue! Nejmenneh... 
 
 
Aah... Tänkte bah säga de! ;d 
 

hands in the air.

 

run to my side

heej alla, sitter här i vardasrummet och lyssnar på musik, va nyss ute med hunden, och ja bah ah de är säkert jätte varmt, meeen nej. Det står att de ska vara 21.5 ah jo in my as! kändes fan som typ 15 :o äähm ja idag vette fan vad som händer.. ska väl va med mikkan och säkert tiff åh pontus, få se hur de blir :) ähm är på värsta blogg humöret, så de kmr komma upp en massa inlägg :d och de är ju jeeetteee bra :)
men ja vi hörs sen :) 
mehehhehe xd 
//elin

If it makes u happy, then why the hell are u so sad?

chaa chaa bloggeen :) 
sitter här i min säng och kollar på se upp för dårarna, så jävla undebar film xd meeen iaf sry att jag är sämst på blogga, men har sommar lov så pallar inte blogga, men ska väl försöka :) är på typ värasta blogg humöret nu :d
och ska försöka uppdatera efter som alleh inte kmr blogga på några dagar. meeeen iaf längtar fett mkt till midsommar, kmr bliiii så awesome, ska komma en massa goa människor hit och de kmr bli allmänt awesome :)
äähm ah men ska bli bättre på blogga :) äähhm ja men bloggar senare :)
åååååh juste JAG HATAR NYA BLOGG.SE!!!!
//Elin 
 
 

Gotta get bad before it gets good

Haha, tar tillbaka de förra, sure - hemska nyheter - men vafan, är för sur för att inte blogga! ;D 
 
Nejmen... Jag är bloggberoende helt enkelt, har bloggat i snart 4 år på olika bloggar, såatteh, de sätter sina spår liksom! ;d 
 
 
Finns en person i denna värld som jag avskyr av hela mitt hjärta just nu! Endast en! Å jag vet att avsky är ett starkt ord. Just därför passar det in ytterst bra här! :D 
 
Å de finns ju alltid en låt som passar till alla situationer...
 
 
 
 
 
Du är på krogen, letar efter nån
Som vill följa med dig hem
Men alla bara ger dig blickar
Alla bara står å tittar
Du får klara dig själv
 
 
Du är de fulaste jag sett så dra åt helveteee...
 
 
 

Haha, åh va mogen jag känner mig nu asså! Men asså, hade jag berättat situationen så hade alla nog tyckt likadant. Men de är lite väl privat för att skriva ut här - så jag kör en riktigt dryg grej liksom, berättar A men inte B! ;D 
 
 
Vi hörs imooooorn, puss! <3
 
 
 
 
 
 

Jag känner mest att jag inte känner nåt alls

God morgon! Har varit vaken i typ en timme, haha, seg brud... Blev sent igår, haha, fast vi gjorde typ inget! Hahahaha, men kul ändå! :D 
 
Var och solade igår oxå, haha HAR SÅ FULA SOLRÄNDER PÅ MIN RUMPA JUST NU ASSÅ! Hemskt... blev en 24-minutare! Så skönt, å man ser idag att jag har blivit sjukt brun! Wonderful! 
 
 
Jaja, nu ska jag å bästavän springa runt i centrum som vilsna hönor haha, neeejdå, vi får hitta på nåt, haha! :D Så vi hörs lite senare! Puss! 
 
 
 
 
Just nu! 
 
 
 
 
 
 

Whenever you call baby I roll up!

HAHAHHAA ja är full.
 
 
Ska ut nu med världens underbaraste som betyder mest i hela världen för mig ! <3
 
Blir nåt cepe, lär ju sitta å garva åt en fågel tills hon slår ner mig - allt som vanligt helt enkelt! :d 
JAJA! NU SKA JAG RULLA PUSSPUUUUUS! 
 
 
 
Bild tagen nyss, ser rätt nykter ut! Ser dock orange ut... Aja! VI HÖRS SEN! 
 
 
 
 

You need me man, I don't need you

Såhär sprang jag då runt igår ! Sexig som aldrig förr! Å va tkr vi om nagellacket? De är liiiite ljusare i verkligheten, men SÅ SNyggGT enlig tmig! ;D 
 
 
 
 
Vajjert vajjert! Sjukt jobbigt att ladda upp bilder på nya blogg.se... just sayin'! 
 
 

Fuck inte igen..

How the hell did you ever pick me?
I don't think words can express your beauty.
I fell in love from the moment we kissed, since then we've been history...



19e juni 2012

Åh herregud. Har fått nya blogg.se. Åh herregud. Åh herregud. Vafan är detta. Åh herregud. 
 
Hursomhelst! :D Hur gör man texten tjock? D: Hur lägger man in youtube videos? Ahaaaa... De va inget, är inne på snabbinlägg! (?!?!?!?) .. Sådär! 
 
Jaja... Eh, var ute i c med Anna! Åh herregud...EN FÅGEL FUCKING POOPADE ON HER BAG! Seriöööööst HAHAHA å grejen är den att vi satt å snackade om just det! Bah "Tänk om en fågel skulle bajsa på oss just nu.."  Så hörde man bah "Sploosh" HAHAHHA ÅH HERREGUUUUUUD! 

 
 
 
 
HAHAHHA; ÅH HERREGUD. Aja, hahaahaha, ska tönta mig lite, menneh, vi hörs sen! ;D 
 
 
 
 
 
 
 

SOMETIMES THE ONE YOU WANT ISN'T THE ONE YOU NEED


How do you say Goodbye when you barely said Hello?

Hola!
Kom alldelles nyss ut ur duschen, duschade i 35 min! Sååå skönt! Rakade benen å scrubba bort massa död hud (låter så mys..) å tvättade håår, å aah, massa! Så nu är jag så fräsch som jag nog blir!

Var på pilates med bestie idag, FYFAN va man tappar det fort! Vi missade i 3 veckor tror jag (?) å nu känner jag mig som jag gjorde första gången liksom! Haha! Sjukt! Längtar verkligen inte till träningsvärken som jag VET att jag kommer ha imorgon D:

Ajaaa! Nu ska jag måla naglarna (pillade bort på typ två fingrar i duschen -.-) Sitter me ansiktsmask oxå... Sexy mamasita liksom!







Imorn ska jag städa hela huset! Haha, jaja, vad gör man inte som fattiglapp för lite pengar liksom.


Å DE GÅR JU INTE ATT LADDA UPP BILDER JÄVLA SKIT VAFAN!!!!!!


(Okej, visualisera er en bild på mig (OTROLIGT VACKER BILD BTW) med ansiktsmask, å sen kan ni visualisera en bild på ett SKIIIITSNYGGT nagellack som jag snott av bästis! Ååhhåhååh...)

Eller så skiter vi i det så får ni bilderna imorn istället, haha...MEN HATAR NÄR DE E SÅ MYCKET TEEEXT!


Å ööh.. efterblivet inlägg bah... D:






WEEKDAY WANTIES

Åh herregud. Är de illa när Weekday.com är en av mina mest-besökta-sidor? Jag tror de asså...


Nån som vill skänka 2850 kr (+ frakt!) till dom behövande? Nej? 






Vi ses (aldrig hejdå) / 18e juni 2012

Aloha!
!
Klockan är 07:17 å jag är uppe! Å levande! Å andas! Å ser mänsklig ut! Har precis noppat ögonbrynen = alltså gråtit floder haha! Snälla säg att de inte bara är jag som står å bölar å snorar å är typ blind av tårar när jag noppar ögonbrynen? De gör ju ont ju :(



HAHA! First-world-girl-problems...


Nejmen...Tänkte gå ut å springa spåret! Men asså - jag är helt seg, å har ont i magen! Fick för mig att jag skulle pröva dricka kaffe å röka! Alla säger ju att de är så najs Å DE SKULLE JAG VERKLIGEN INTE PÅSTÅ ATT DET ÄR! Äej fyfan va jag mår illa just nu!

Ifall man ska röka - drick oboy, DE ÄR DÄREMOT SJUKT GOTT ATT BLANDA! (FAST ASSÅ, OBOY ÄR GOTT UTAN ATT RÖKA! RÖK INTEEE)

Men aja, jag är pigg nu iaf! ;D

Äsch, ska skriva en lista på lite saker jag måste fixa - sen så ska jag faktiskt få tummen ur å gå ut å springa! 


Hörs sen! <3



Just nu! Fast de skulle ju kunna va en gammal bild...Men de är d inte - lovar! ;d



fuckaaaa uuurrr!!

hheeejheeej, vet jag suger på att uppdater, men har sommarlov, och har inte haft tid och sen har vårt internet cepat som jag vet inte vad :o ähhm men iaf hade tänkt att jag kunde mobilblogga osv, meeen nej då va man på the wave och jävlafittinportskitturkar baxar min mobil -.- (sry tro inte att jag är rasist elr nåt) meeeen aaah  blev så jävla sur, stod och skrek på typ alla killar att dom skulle leta efter min mobil och ah heheh, men ja ska väl försöka sova nu, så ah ska börja göra åt minstonde ett inlägg om dan :) kmr bli fett jobbig, kmr inte kunna ta kort (om jag inte tar med systemkameran) men den är ju fett jobbig att ta med överallt :o så ja kmr ju inte bli några nya bilder elr nåt -.-
men men skriver mer imorrn :) puuss<33
avslutar med denna snygga bild på mig åh tiff just för vi är så jeeffla coollaaa :)

MY LIFE

De som snurrar i mitt huvud så fort nån stirrar ! HAHA!
Faktiskt inte "Haha" - ja e seriös

De blir aldrig mer vi två - du får se mig gå

Aloha! Kom nyss ut ur duschen (true story, sitter å droppar på tangentbordet) å ska börja fixa mig! Ska möta upp Anna om typ 16 minuter! Haha, jag kommer ju bli grovt sen... Jaja, så kan de gååå!

Menneh, aah! Vi ska köra på taco-middag-med-massa-snack ikv! Har massa roligt att gnälla om! (Eller mja, en grej egentligen bara som jag kommer gnälla om om å om igen! ;d) Så de blir askul! 

Ni får bilder senare, måste börja fixa mig, haha! Hörs sen! <3





ÅÅÅH MUN-ORGASM TYP!

Hahaha...Eh...




Is it wrong to assume that you missed me? Because the look says that you're dying to kiss me

Åh va ja hatar mitt liv.


Jag sitter å lägger ner energi som fan på att tänka på någon som ändå inte tänker på mig, sen så när jag äntligen börjar släppa de, så får jag ett meddelande, å de hela börjar om igen.

Men jajaa! Somliga människor förtjänar en smäll eller två! (:

Nu ska jag rulla iväg till Ica först, sen blirre gymmet! Wuup wuup!




Mitt nästa inköp?

Hmm, kanske man ska slå till på den? Fatta pick-up-lines man kan dra! "Is that a piercing in your navel or are you just happy to see me?" HAHAHHA
Nejmen...finns hääääär för er som på allvar skulle vilja ha den i er navel!







HAHAHA SÅ SANT

HAhahaha, I dedicate this one to you bestfriendster!






Tänder inte på dig längre, du släckte lågan

Åh fyfan va jag är trött nu. Blir några avsnitt Skins å hoppas att jag somnar innan 1, haha. KLörde skiten ur mig själv på gymmet med bästavän, haha, vi prövade massa dumma maskiner så nu har jag ont i axlar, bröst å händer. Uschuschusch.

Nej, ska inte gnälla mer - ska ösa i mig chips istället. Vi hörs imorn, puss!


6ffec58dd427b65f18ac085310ac50a1_large
545313_480076442007399_2090062763_n_large

303583_479774762037567_1993900801_n_large



I must have misread all of the signals, you never sent (8)





Spring i regnet

Eftersom Anna tydligen är delvis katt (alltså livrädd för regn) så skippade jag gymmet idag, å gick ut å sprang i regnet istället! Eftersom jag älskar regn och älskar att springa så var det så mysigt! Var ute i kanske en timme, sprang 5km-spåret! Kanske inte har så sämst kondis ändå :o Självklart sprang jag inte hela vägen, gick kanske 5 minuter (tog typ en halvtimme) så de va ju rätt bra! :)

Tänkte kila ner till centrum å skicka tillbaka mina skor nu - lika bra att få det gjort så jag kan köpa massa annat! Jag älskar dom, men tyvärr - jag måste inse fakta att jag faktiskt inte kan ta ett normalt steg. Har aldrig problem med att gå i höga klackar annars - men då är de faktiskt skönare när de är lite högre platå tycker jag.

Hörs sen! PUSS!





Skulle jättegärna ta en bild åt er, menneh... haha, jag ser ut som en dränkt katt + mascara everywheeeere!







Vad hann jag med igår?

  1. Jag å Anna blev uppraggade av 3 norrlänningar. Hahahha, en av dom försökte haffa mig som fan, gjorde ju ont å se han försöka asså...
  2. Jag postade en lime till någon, hahaha...
  3. Jag satte en kondom under nåns vindrutetorkare... (Better safe liksom!)
  4. Jag låg i en rabatt
  5. Jag slängde mig i ett dike
  6. Två gånger
  7. Jag sprang igenom en mini-golfbana å skrek "JAG ÄR NAKEN!" Haha...varför skulle jag inte liksom
  8. Anna smög sig på folk, HAHAHA..
  9. Vi skrek HååkAAAAN till en hel del som gick förbi oss! Alla trodde vi skrek hågan typ? Skaffa hörapparat liksom...

Aah...De va säkert en hel del mer, men minnesluckor är ju trevligt det med!

Ska till gymmet om en timme typ, så bloggar mera efter det! Haha, har typ grov huvudvärk, men vafan, riktiga Alexandror låter inte nåt så fånigt som huvudvärk stoppa dom! MHM!

Vi hörs sen! <3





Du å jag under täcket, baby - De har gått flera veckor, baby

Alltid jag å fastna på låtar som är helt ute, haha....

15e juni 2012

Hejsan!

Förlåt för sämst uppdatering igår, hade en såndär dag igår - nivet - en såndär då man bara ligger ner (har typ liggsår) å är allmänt okontaktbar, haha, Anna pmsade ju sönder, haha, kände mig lite taskig mot min bästavän, haha.


Så kom nyss hem! Var först å tränade, sen drog jag och bästavän till centrum å plockade upp Emma å cigg! Haha, underbart <3 Efter det rullade jag och Anini till donken! Haha, smalisar vi är asså! ;d

Mjaaao - de har jag hunnit med idag dådå! Nu tänkte jag städa rummet å tvätta lite - menneh, vi får se hur det går med det, haha! Det är såntdärnt som man alltid skjuter upp. Iallafall jag xd




Sånhär dag äre idag - fuldag!




KOLLA IN!KOLLA IN!KOLLA IN!KOLLA IN!KOLLA IN!KOLLA IN!KOLLA IN!

KOLLA IN HENNES BLOGG! HON BEHÖVER VERKLIGEN EN BRA START MED MÅNGA LÄSARE!

HOOKER HEELS

Kick off your stilettos
Kick off your stilettos and fuck me in the backseat
Fuck me in the backseat
Fuck me in the backseat

16,5 cm ren kärlek. <3

Jag kanske inte kan gå i dom (endast 2,5 cm platå) å jag må stappla fram som Bambi, men de är ändå kärlek.

Fast kanske ska skicka tillbaka dom. Might need the money for something else liksom.

D:

Jaja, älskar dessa. <3 Blir 181 cm haha... Smex.



X

Asså måste bah kommentera denhär låten lite - FYFAN VA PINSAMT ATT SÄGA NÅNS ANNANS NAMN I SÄNGEN! Asså, hahaha. sjukt pinsamt måste det vara!


I'm still waiting for my sun to shine

image description
A big bag of secrets... ;d



Är inte det ditt X?

Aloha alla fina kamelfisar!


Kom alldelles nyss hem, det gick SÅÅÅÅ bra på Bup! Vart så glad när jag gick, hon var så gullig å satt där å bah "Du har kommit så långt och blivit så mycket starkare!" Å massa sånt! Gissa om jag var helt överlycklig att få höra det liksom!


Sen ringde jag runt till typ 5 pers, haha, hade mycket att säga till många människor asså...
Fast det var ju mest så att jag inte ville åka tåg utan att prata med någon, och alla hade ju annat för sig, haha, bitches!


Jaja, nu ska jag packa väskan fort som fan å ränna ner till gymmet! Ska bara lyssna på en låt till...







Give me thunder, give me lightning - and I will give you every part of me

image description
Vem sa att mutor inte tar en någonstans? ;)
HAHHA, nejdå, driver, men tror faktiskt hon hade följt mä ändå! Såhär kan en helt normal konversation mellan mig å bästavän se ut, haha, helt normalt ju.


Ska alldelles strax börja sminka mig lite, å klä på mig kanske. Måste städa lite också, skulle sätta mig i min säng med ett glas oboy, tror ni inte jag trillar på en sko å får oboy över hela golvet? Mhm, smidig brud.

Ska ta tåget som går om typ en timme, ska iväg till mitt sista möte med BUP för sommaren! SÅ SKÖNT!
Ska försöka slänga upp en dagens outfit om jag hinner! Puuusss så länge!




You're more than just a mannequin to me

She'll pick you up just to knock you down
One day I'll see you both in hell
Is it everything you thought it'd be?
When she's lying there I bet you think of me
I swear she'll only dress you up
Go out just to show you off
I don't know what you see
You're more than just a mannequin to me




Keep your love locked down

Känns lite bättre nu haha, eller jaa, typ.

Sprang förbi lillan (en liten affär typ) en snabbis, skulle ha mjölk (SJUK CRAVING PÅ OBOY!)
Hade på mig mjukisbyxor, och tjocktröja, hade endast mascara på mig å håret i en bulle.
Såg alltså helt trött och seg ut.

Så säger han i kassan bah "Va snygg du är!" Hahahhaa, å jag blev HELT paff å bah....Haha,va?
Sen bah... taaack? Å så bah typ stappla jag ut därifrån! Hahaha, nejmen, asså, blev helt paff liksom!

Hahaha, men aah... Älskar när människor bara kan säga snälla saker helt random, de är faktiskt dom
komplimangerna som betyder mest!




Allt ja hade å säga, ska ut på en cigg nu! Vi hörs imorn! <3




Which hurts more - thinking you hate him or knowing you don't?

It's weird how you go from strangers to being friends, to being more than friends and being practically strangers again.


What if this time, I don’t say hi first? What if this time, I don’t reply to your inbox? What if this time, i leave you wondering? Yeah, what if this time, you’re the one feeling completely screwed over.

Tumblr_m56rgld2s01rptdn5o1_250_largeTumblr_m5fbal5qg31qz4d4bo1_500_large
Tumblr_m1mz1txlh11qjd73vo1_500_large
382781_266797170038865_607243847_n_large
527338_357499540965613_621563367_n_large
539983_371498862899014_631508409_n_large
Tumblr_m562k4lrwu1qeohz1o1_500_large
Jaoo, är fett emo, sorry brehs, men killar är sämst. Nu ska jag leva i celibat. Å bli nunna. Ska bli som Sound Of Music. Så det så.






12e juni 2012

Hejsan svejsan, haha, askul dag med bästis, å ska faktiskt springa ner till gymmet nu och träna lite, haha, borde ha åkt för typ 5 minuter sen, men jaja, är alltid sen ändå, så skulle bara va skumt om jag skulle vara i tid ju!


Vi hörs lite senare! PUSS!




Herregud SÄGER JAG BARA

Hahahaha blev en sjukt rolig kväll ändå måste jag faktiskt få säga!
Vi skulle först gå till Statoil, för min tard till bästavän (SÅÅÅÅ JOBBIG, ASSÅ ÅÅÅÅH) vart lite sisådära kissnödig! :) Men neeej, dom hade nattlucka, å man kan ju inte kissa i luckan? HAHA. Nejmen.

Så sa vi (tydligen lite högre än planerat) att vi skulle kubba till Donken, som stängde om 10 minuter! Så gick vi en bit, å sen kommer nån gubbe å bah "Var de ni som skulle till Donken?" vi bah... jaaa.... han bah "Jaa, vill ni ha skjuts dit?" Vi bah... ehehehhe NEEEJTACK liksom! Han bah, "Nej okej, ha en trevlig kväll" Vi bah, aaah?


SOM OM LIKSOM! Dom hade typ redan stängt när han frågade också! Hahaha, uussch!

Sen så blev vi typ super-stalkade av några människor! Haha, dom typ körde efter oss å typ frågade massa dumt (SOM JAG TRODDE VAR HELT PÅ ALLVAR) typ, "Vart ligger stationen?" (vi var typ precis där) å typ "Vart ligger centrum?" (SOM JAG TILLSLUT FATTADE VAR PÅ SKÄMT!) Hahaha, å aah.. CP. Haahaha, nejmen, sen satte vi oss ner (Jag trillade baklänges rätt ner i rabatten. Jag säger bara det. ) (Två gånger)

Sen så typ kom några killar å satt å snacka med oss, haha, sjukt roliga grabbar!


Aaah sen drog vi typ hem, haha! De va våran kväll helt enkelt! Nu ska jag gå upp å laga mat åt bästavän (HHAHAHA, as if, hon får laga själv ;D)

Vi hörs imorn xd


image description

Dundersmidig brud dendär Alexandra!


PUSS



Jackass!

Sho, ligger i sängen kollar på jackass..
Meeeen ah iaf, drog till Justin med pikka åh tiff, och ah de hände inte så mkt... Typ kollade på fotbolls matchen och typ chillade med musik, och Sverige suger ju allmänt mkt Kuk! Ähm ah vi drog hem vid tolv, och ah har bah kollat på tv, ska försöka sova nu... Men haar så jävla ont i armen/axeln :o och jag ska upp tidigt oxå -.- typ hej kml!
Meeen aaah jag bloggar imorrn! Puss hej <3 //Elin


Alla som någon gång betytt något försvinner aldrig riktigt.

Kommer nog alltid älska alla som en gång funnits där för mig. Även om man inte pratar med dom längre, eller är bästa vänner fortfarande - så bryr man sig ändå om vad som händer med dom. Iallafall jag.

Underbart hörni!

Haha, när människor cancellar på en last minute - så trevligt ;d

Såhär kunde jag ha sett ut ikväll iaf... Men gjorde inte tyvärr (: Men vi kanske drar ut ändå! No one knows!
We are like ninjas - you never know where you har oss ! :)



Älskar trasiga strumpbyxor, haha, ser så himlarns classy ut! En grej om de är OTROLIGT slitna (= snyggt enligt mig) men är de bara en uppsliten maska så ser de faktiskt sjukt fult ut bara.







Dagens köp!


nice dag.

heeeej alla :)
har vart as soft dag, drog till täby med elin vid två, vah där och chillade runt, köpte lite saker på h&m och hon ett par byxor på hollister :) äähm sen vid typ fyra drog vi till mig och chillade, sen vid typ 7 drog elin hem :) ååhhh nu sitter jag här, sak typ ut åh träffa pikka och justin och så, så ja bloggar väl mer imorrn!
puuuusss
hur coolaaa som helst!

I fuck shit up because it's alot easier to do!

Åhåhå, lite sådär träningsdag, gick helbra med träningen, men såg en viss som jag inte riktigt ville hälsa på, vilket jag inte gjorde, å efteråt kände jag mig så sjukt elak. Skuldkänslor - uschusch. Så nu sitter jag här med årets skuldkänslor haha.... Men nästa gång ska jag hälsa har jag bestämt mig för! :) Trevligchey001!


Jaja, nu ska jag springa in i duschen, sen kommer Anna hit å vi ska iväg! Så jaa, kanske lägger upp outfit innan jag går, men lovar ingenting! :d Puss!





Bilder från idag!

Tog en sväng ut med Anna vid halv 3? Kanske? Å så sprang vi till Ica å köpte vatten och gifflar ;3
Vi hade världens segaste tant framför oss i kassan, haha, höll på att bryta ihop.

Sen träffade vid Simon å Jonas en stund också, å gick ner till kanalen en stund å satt typ å snacka? Å käka gifflar å typ solade? Haha, nejmen, de va väl kul! :) Sen drog alla hem.

Dehär inlägget är väldigt tidsinställt, är troligtvis på gymmet nu å svettar ärslet av mig !

Haha, bilder från idag hursomhelst.
Glada grabbar!
Hahaha, älskar att ta bilder på folk precis när dom ska säga nåt ,d
Men vi hörs lite senare ikväll! PUSS!




Dagens

Åh herregud va orange jag ser ut. Ska aldrig mer leka med photoshop säger jag bara! Å jag såg allmänt sur ut, så haha...


Iaf

Shorts, Linne & Ringar - H&M
Halsband + Örhängen (som inte syns, men stora träkors) - Glitter

Å TA KORT PÅ SIG SJÄLV MED SJÄLVUTLÖSAREN VAR INTE DE LÄTTASTE! Stod ju fan i en kvart å försökte få med hela mig liksom, helt omöjligt! Står helt böjt på denhär bilden, haha, men de syns ju inte ;d men asså, sjukt svårt!

Cred som fan till alla modebloggare haha...




Desperate times!

Ååååh satanigatan, nu är mitt Body Butter verkligen slut. Å jag kom precis ur duschen, å jag MÅSTE smörja in mig! Fyfan, får typ ångest haha... Nejmen, asså... Fan! Satans jävla rövars, men jag får mina pengar om 4 dagar, så då ska jag fan rusa å köpa! Haha!






Rest In Peace - du luktade rätt gott.


HAHAHAHHA, CRYING!





sommarlov!

hejhej. ligger här i soffan och kollar på tv, grymt tråkigt efter som de inte går nåt bra -.-
meeen iaf, igår sov jag typ hela dan... skulle på rix-fm festivalen, men nej då vah jag tvungen att va hemma och passa molly, vi kan ju inte läämna henne ensam efter som våra grannar hotar med polisanmälan för att hon skäller...
så ah sov typ hela dan, såå skönt, ääähm sen vid typ 8,9 kom mikkan vi typ messade runt och kollade vad folk gjorde  och så drog vi ner ti stationen och möte mattias, va med han sen efter ett tag kom oscar, sen kom sebbe åh två till men dom drog  efter ett litet tag, åh de gjorde även mattias åh oscar, ähm alleh åh anna kom oxå :d så typ va vi i centrum gick runt, sebbe drog hem, vi gick och möte robin o några till, sen efter tag drog anna åh alleh och jag mikkan jonas åh simon drog till justin, va där till typ två, drog hem sov, och ja vakna typ 9..
men de gör inget sov så mkt igår :) fick ett awesome start på sommarlovet iaf! :)
gladchey.se :)  men ah ska försöka blogga på bra idag, ni ska även få lite bilder från grönan efter som jag inte la upp dom igår :)
så ah hörs senare. pussssss

11e juni 2012

Hejsan svejsan!

De är tekniskt sett 11e juni nu eftersom klockan är över tolv ;)
Nejmenneeeh... Har typ grov bloggtorka, men ändå inte, har massa att säga men jag pallar inte skriva! Haha, men de kommer väl om någon dag... Jaja, tills dess hörs vi! Men jag lever! Å jag andas! :D






spåårad!

shoo alla! kom nyss hem, har vart och firat min kusins mamma, som fyllde 50  idag. äähm vah lite segt men annars rätt ok :)
men ja kan ju skriva om går dagen...
vaknade först typ halv död ville verkligen inte gå på skolavslutningen... men sen fick mikkan mig att gå upp, ähm så va vi där och fick betyg och så höl rektorn tal och ah en massa... sen va de slut och då gick jag hem somna dirr asso :o sov till typ ett,två nåt sånt vaknar upp mår piss, skulle följt med elin till täby men kände att jag skulle aldrig orka..
så vid typ tre fyra nån gång drog jag till centrum och träffa tiff åh alla, vi fixade dricka sen drog jag tiff åh pontus till han, ja som jag skrev i går. ääähm sen vid typ nio, tio drog jag mikkan sonne tiff åh pontus till sebbe, va där till typ ett elr nåt sen drog jag och mikkan vidare hem till en annan kompis, och de spårade helt, för vi två va heeelt borta när vi kom dit och ah va där till typ fyra nån gång, drog hem till en annan polare med några, och liksom utan mikkan :o så ah och jag fick dela en jätte linte fotölj med en kille... och ah jag hade sån jävla kramp när jag vakna.. elr jag typ sov vakna sov vakna osv, och ah sen ringde mikkan vid typ 5 halv 6 elr nåt och undra vah jag va så jag och en till gick och möte henne, sen så decka alla, elr de sluta med att jag låg på golvet med tanke på att jag fick blodstop i båda bena :O och ah seeen vakna alla vid typ tolv, jag och mikkan drog hem till mig och sov till typ 4, hon drog hem och jag drog på 50års fest, oxh ja nu är jag heemmmaaaa i min underbara säng och chattar lite med folk och så, ska väl dra igång en film elr nåt..
men ah vi höres imorrn, ni ska även få bilder från grönan :)
puuusss
avslutar med denna fina bild för vi ääär så coolaaa :DD

How the hell did you ever pick me?

Min nya favoritlåt. Svar jaaa!




Sover å dricker å äter för lite, inte plats för några jävla rutiner.

Hola bitches! 

Har precis skickat hem Anna, så nu sitter jag å chillar lite, ska strax gå å duscha!

Blev en sjukt rubbad kväll igår asså... Haha, vi var ute å gjorde lite grejer, sen var vi hemma till typ 3? Då kommer jag där å bah "SKA VI GÖRA VÅFFLOR?" sagt å gjort - blev helt okej faktiskt, haha! Vi åt de med choklad å kola sås, ni vet såndär man har på glassen? Haha, å sylt! Smakade ju lite...annorlunda. :)

Vi däckade till slut vid kanske halv 5 - precis när nån av oss somnade så började den andra asgarva hahaha, övertrötta brudar...


Jaja, de va min fredag, haha, hände en hel del mer, men det kan jag inte skriva här ;)

My babe Johnny Depp fyller år idag! Uh...han är 49 O_O Mother of god asså...



Forever min celeb-crush! <3



Cravingzzz

Saker som jag har enorm "Ha"-begär på just nu!
Hahaha,nejmen, skämt åsido - har inga cigg å inga pengar. Nån som vill råna en bank med mig? Eller utan mig? å ge mig pengarna efteråt? Ja? Nej? Okay... :(



Redan den sekunden jag sa "det är slut" kändes allting dubbelt så bra.


våldtäkt

heeejheeej, sitter hos pontus nu och ah tiff åh han typ våldtar varandra :0 inte kul :o
meeen iaf, sjukt nice igår, ääähm ni kan få bilder nån dag elr nåt :d meeeeeen iaf såååå blire dricka ikv med mina awesome vänneeer, elr? jo då heheheheh nej  aaah venne vad jag ska skriva, asso dom har typ sex elr nåt :o men blogggar mer imorrn :) puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussss

LAAAW YUUUU!

BLICKEN HAHAHAH! Kunde inte låta bli att göra en tankebubbla bah...
HAHAHAHA
Jaaag å min sjukt snyggiga vän! Jag ser ju ut som årets fuling brevid henne D:



8e juni 2012

Hejsan svejsan alla fina! '


Oturen har hållt i sig idag! Min dag började med att försov mig - så jag hade ca 30 minuter på mig att klä på mig, sminka mig - och vakna - sen skulle jag vara i skolan och vara skolavslutningsfin liksom ! De gick faktiskt rätt bra, Anna kom hit lite tidigare så hon fick stå att platta mitt hår medans jag sminkade mig, hehe. Multitasking haha!


Såhär såg jag då ut idag då! :) Skolavslutnings outfit!







Kavaj - H&M
Linne - Gina Tricot
Shorts - Carlings
Ringar - H&M/Lindex
Skor - Wildflower by Kenza
Korvfingrar från mina underbara gener.




Gårdagen - otursdagen

Herregud vilken dag jag hade igår...

Jag och bästisar skulle springa över ett dike till donken (THUG LAAAJF!)
Då går ju jag självklart först, (LIVING ON THE EDGEEE) å så ser jag nåt brunt - platt - lite stenigt
Å jag intalade mig att det var en asfaltsklump! Men nej. Det. Var. Det. Inte.
Jag satte alltså ner bägge mina fötter, beprydda av mina fortfarande vita converse - ner i en stor hög med lera!
Dom sjönk rätt ner. Man såg liksom inte mina fötter anymore.

Så efter en smärre panikattack så sprang vi vidare - sen satt vi i centrum ett tag - och jag får för mig att de är en otroligt bra idé att lägga sig facedown på en kundvagn - TROR NI INTE KANTERNA SKÄÄÄÄR IN I MINA BEN? PRECIS DÄR JAG HAR TRÄNINGSVÄRK! Jag har så otroligt ont fortfarande, helt sjukt är det!

Annars har de vart relativt okej.. Tror de va nån grej till - men det minns jag inte haha!



Mina numera otroligt vackra converse. Haha, äsch, de kommer gå bort, annars är det bara att tvätta dom!

(Sa Emma iaf) (Tänk om dom dör om man tvättar dom!) (Omgomgomg) (/WHATEVA!) (YOLO!)



Säg att jag inte är ensam?

Denhär scenen i Lejonkungen... Jag kan inte vara ensam om att börja gråta nästan bara av att se gifen?

Haha, det var ju så pinsamt - jag och en vän satt hemma hos en polare å hans polare (gud, förvirrande?)
och så jag bah JAAAA, VI KOLLAR PÅ LEJONKUNGEN (typ) å efter en massa gnäll från min vän (Also known as Anna) (som hatar tecknad film) (som även är gay) (Anna asså, inte tecknad film) (Asså hon är inte gay på riktigt, men jag får säga sånt, för hon tycker så mycket om meeej!) så satte vi igång den filmen!

Å så kom ju denna hemska scen. Tårarna rann ju - alltid jag som är lipsillen? Superpinsamt ju! Tycker inte om att gråta framför folk jag inte känner så bra! Obegagligt som tusan!


Förlåt för helt random inlägg, men haha, vissa saker bringar fram memories liksom! Å då behöver jag bah skriva av mig!


SÅ ÄRE!

SJUKT TIDSINSTÄLLT INLÄGG BTW, jag är inte uppe och busar/bloggar halv 6 på morgonen tyvärr! ;)






Myser till max!

Hej alla!
Kom nyss ur duschen, å sitter just nu å väntar på att mitt hår ska torka så jag kan fläta det till imorgon! Tänkte ha lite beach-fluff + vågigt liksom! Skulle inte de va rätt så snyggt?

Annars har det varit full rulle idag, haha, hade först klassgrej, vi satt å grilla, sen gick vi hem - typ.
Efter det sprang jag hem å sprang runt som en stucken gris asså, haha, sprang runt över allt och städade
som om jag hade nåt tics! Himla skumt ju! Jag som annars aldrig städar för mindre än 200 spänn!

Efter det blev det gym, underbart att träna med träningsvärk (eller...)
Sen hem en sväng, städa lite till, plocka runt och sånt - sen ut än en gång! Mötte bästisarna å vi sprang runt halva Åkersberga, haha, käka middag på donken (inte jag - är nyttig (a)) sen satt vi ute på gatan å skratta så vi grät. Rubbade brudar är vi, men jag älskar't!


Sen så nu är jag äntligen hemma, sitter nerbäddad i min nybäddade säng med fräsha lakan, har precis målat naglarna, å smörjt in mig med Body Butter, så nu stinker jag Mango! Men jag klagar inte! :)


Det var min dag haha! Jobbigt att mina inlägg alltid blir så långa! Får göra lite mindre saker om dagarna! Haha!




BILDREPRIS



7e juni 2012

Är på gymmet med Anini, vi kör massa me på här asså! Ska ut lite senare oxå, så vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon! Puuuuss!

//A


6e juni 2012

Blev en sväng till gymmet med bästis efter våran "promenad" haha, som egentligen bara var att vi tog en omväg på väg hem till mig haha!
Nejmen fyfan, vi har inte tränat på 1½ vecka! Jag har ju varit sjuk, å sen har vi liksom inte orkat? Eller något sånt! Haha!


Efter det blev det middag med min bror, hans sambo och min andra bror! Där fick vi nån underbar wok gryta grej! Så underbart! <3 Å så fick vi chokladbollar till efterrätt! Skön kväll iallafall, sen rullade jag hem, helt proppmätt! Sen har jag fastnat i soffan, haha!


Ska snart gå ut å ta en cigg hade jag tänkt, sen blir de sova! Godnatt alla fina läsare!












stop pretending that you don´t care, because I know you do!

shhoooo bloggläsare, ve suger på att blogga, men har inte haft nån ork.... så att ah
idag har de inte hänt så mkt, typ kollat fil, städat osv
så ah har inte så mkt att skriva om idag så aaaaaaaah!
juuuuuuuuuuuuussste ska ju till grönan imorrn åh de kmr bli awesome! taggad! höhöhö nej men ah sen slutar vi ju på fredag, as soft vecka jö, men nu ska jag kolla på tv och sen blire kvälls promenad med doggen :)

Klockren alla kollar!


Allting löser sig, även fast the botten is nådd

Tjosan trosan!


Sitter å glor på Skins, så underbart grym serie, de gör ju ont!

Ska strax möta upp Annanaa, vi ska ut på promenaaaad! Hahaha! Får värsta pensionärs-träffen-med-rulatorer-känslan! hahahha! Åååhherregud.


Jajaja, så äre! Imorgon är de klassdag med klassen (duh) haha, å sen på fredag så äre SOMMARLOOOOV! Tjoho! Fast jag har typ världens strängaste utegångsförbud för mina föräldrar hatar mig. Om jag går ut under helgen så får jag inte gå ut på HELA sommarlovet - är dom inte underbara så säg? :)





Möh, öhöh.


Seriöst, RMK&TOPPEN's nya album. Här. Lyssna här. å här. å här. å häääär






Ursäkta

Förlåt för inlägget igår, haha, var på grovt dåligt humör å ville slå ner nån haha!

Men de är bättre nu, sitter å glor på greveholm, WOOOOP! :d

Jajajaaa, ja lever! Hörs om en stund! :d

 

 

 

 

 

Hahaha, dedär är bra humor! C:

 

 


Jag lever mitt liv och du har ditt

Öööh, är så trött på somliga människor i denna enorma värld vi lever i. Somliga människor asso!

That's all i'm sayin' haha... nejmen, kan även lägga till att killar är idioter å jag ska bli nunna å joina ett kloster!




Tjo, sug mig!




Who said that it's better to have loved and lost? I wish that I would've never loved at all


TATTOO/FEATHER

\\One Day I'll Fly Away//



Tiden går men du å jag blir aldrig samma som igår



RMK & TOPPEN

Länge sen jag lyssnade på ett album så slaviskt som jag har lyssnat på detta. Sjukt sanna texter å grymma låtar! Nya knarket without a doubt!






Lyssna, seriöst, alla låtar finns på spotify, å dom är så bra så de gör ont!




För vet du vad? Du förtjänar inte mig!

Hejsvej alla! Sitter just nu å letar efter en "proper" bild på mig! Helt omöjligt eftersom när någon annan tar kort på mig så är det otroligt svårt för mig att hålla mig allvarlig.

Hittade några bilder som jag å några andra kompisar tog i vintras. Mina ögonbryn var TVÅ CENTIMETER HÖGA. SÅ FULT.


Hahaha, å varje bild jag hittar som jag tycker är proper säger Anna inte duger :o Inte okej! INTE OKEJ ALLS!

Jaja, ska iaf söka jobb! Så sitter å fyller i CV och letar bild, ska ut om en stund å ragga arbetsplatser! WOOOHO! Fan ska man ha på sig? -.- JAG ÄR INGEN PROPER MÄNNISKA FFS! ;_; Snart går jag överallt i mjukisbyxor! :(

Å aah.. Nej... måste leta vidare, vi hööres! <3




Jag är en man av mina ord, så sanna mina ord.
Jag hade aldrig kunnat tro fucka någon så grovt.
Det är klart man blir förbannad ni behandla mig som skrot.
Fattar inte att jag brukade kalla dig för bror.

Människor man möter är inte alltid som man tror.
Det är något man får lära sig, trotts att det kanske smakar blod.
Jag förlåter det för jag har kommit över allt ni gjort.
Men mitt samvete förblir tomt, så jag skrattar inombords.








Då var det slut

Asså gud, längesen jag grät som jag sitter å bölar just nu haha...Å det var bara Sex And The City liksom! Började kolla på det för några veckor sen bara! Visst att man har sett filmerna och ett par avsnitt hit å dit, men nu var det hela på en gång liksom! Alla 6 säsonger!

Å aah... Är otroligt otaggad på avslutet av Desperate Housewives. Kommer ju dö av tår-drunkning typ! D: Avskyr när saker tar slut - varför kan inte allting bara vara som det är för? :(


Aja... Ska måla naglarna å skriva CV nu - så vi hörs sen <3






Åååh jag dör, är helt sentimental!

:(



BIRDS


Crazy girl!

Haha, gud, ringde precis världens mest vrickade samtal, haha, snacka om att svamla sig fram i typ fem minuter?

Hade hittat massa skor på Nelly.com som jag bara MÅSTE ha! Å som vilken tjej som helst så ringde jag självklart min bästa vän först av alla liksom! Å asså, när jag hittar något jag vill ha, OCH DE FINNS I OLIKA FÄRGER, då kommer beslutsångesten som aldrig förr hahaha! Så superexcited! Haha, dom finns i korall, beige, mintgrön, grå, och svart! Å jag typ vrålade i luren typ  bah "JAAA, ASSÅ JAG VILL JU HA KORALL, MEN LIKSOM HUR OFTA ANVÄNDER JAG ROSA! MEN ÄNDÅ, FETT SNYGGT NÄR MAN ÄR BRUN Å AAAH, MEN ÄNDÅ BEIGE...." osvosv...

Stackars min vän, förstår inte hur hon orkar med mig, haha, skulle typ ha lagt på så fort jag hade hört tonläget på min röst! När jag är excited så byter jag tonläge upp å ner som fan! Typ de är ju JÄTTEJÄTTEBRA! Men äändååå.... Haha, de kursiva är liksom ljust å de understyrkna är mörkt... å aah...Nej...

Nu... ska jag kolla på Sex And The City, har typ 6  avsnitt kvar, sen är jag klar med den serien också! :(







Detta fält måste fyllas i

fuck vad jag hatar rubriker!
ähm iaf pallar inte skriva om vad jag har gjort i helgen, men ah...
kan ju säga att i gåt var de värsta röjet, mkt folk, massa musik, och alla deltagare de va sjukt nice att vara där, ända nackdelen va att de rengna och vi kom hem vid tre efter som tågen slutade gå -.- men annars vare awesome.
äähhm och idag var ju jbcup i vår skola men varken jag elr pikka orkade gå... så vi sov till tolv (Y) de vah fett skönt :)
äähm ja just nu sitter jag och glor på tv och fördriver tiden med att blogga :) ska iväg till täby senare, vi firade ju mig åh pontus, och de va feett mäh nice för fick 400kr på h&m så ska träffa julia och se ifall jag hittar nåt :d
men ah bloggar senare :)

I'M NOT AFRAID - CAUSE I KNOW I'VE GOT NOTHING TO LOSE

I know that I have always walked the line
In between of confidence and lies
So many scenes are full of words I wish I could rewind




NYA FAVORITLÅTEN - NO DOUBT ABOUT IT!


Sommarplågan för mig iaf år 2012!



'





IT'S ALWAYS SUMMER IN MY HEART AND IN MY SOUL




NATTHUMOR

GUUUD JAG LIGGER Å VRIDER MIG, Å DE ÄR INTE ENS KUL! THE SOUNDS I'M MAKING ARRENT EVEN HUMAN




Alice

Finns inte på youtube, lyssna på spotify hääär






Vill inte tro på det jag ser
för du
är värd så himla mycket mer än
han som struntar i dig när du är dig själv
Men sagan får ett lyckligt slut, ikväll


För du, som innan var blind
du ser som, vi andra,
att du inte får falla,
du står stadigare än alla vi som ser,

på hur du
du vänder, du ler
du andas, du tar ett kliv fram
ett till mot ditt nya liv

Kanske fånigt att säga
men jag har aldrig vart så stolt


som just ikväll
Å även fast vi ej vet hur det känns imorn syns det

Min vän har tagits där på gång ikväll




Så sjukt fin låt. <3 Å texten är så fin!

Gud, låter som årets hippie. Alexandra Di Leva? Nya Deepak Chopra liksom...





Önskar faktiskt att dethär inte var så sant som det är.


Shoppiiiing!













Här är skiten jag fick med mig heeeem! :)






Skitsnygg ring! Har ett par andra ringar som matchar med den PERFEKT! <3

Sen två par steps (ballerinaskostrumpor)

Sen såå DETTA UNDERBARA LINNE! Med transparent rygg! SÅ OTROLIGT SNYGGT! Å ni ska se det linnet, matchat med mina svarta shorts! Helt underbart snyggt!




Once in a while, I act like a child - to feel like a kid again

Everyone's watching
.             Quick to start talking
.                      I'm losing my innocence
.                Wish I were a little girl
.                            Without the weight of the world



ANCHOR

I Refuse To Sink



Du står stadigare än alla vi som ser

Hejsvej alla fina!

Kom nyss hem, var ute med världens bästa vän, så mysigt! Vi tog en vaniljlatte, satt vid kanalen, satt å snacka skit, tog en runda inne på H&M, å aaah, skönt att snacka med henne bara! Kan verkligen säga allt till henne, så underbar vän så det är helt sjukt!"
Köpte även en födelsedagspresent t henne, haha, typ en månad sent? Aja, Late is my middle name liksom!
Å jag är ju så smidig, först så skickar jag iväg henne å bah "Hitta nåt du vill ha!" så efter typ två timmar (jag skulle ju hitta något till mig oxå ;)) så kom hon tillbaka med ett supergulligt linne, å sen så står jag i kassan å hon stod i kassan breve, för hon skulle köpa en ring för ett presentkort åt mig xd, haha, eh, så säger jag bah "kan jag få en presentkartong till dehär?" haha, sen satt vi utanför å så slog jag in de å bah, SURPRIIIIISE LIKSOM!


Hahaaaaa, så smidig! ;d


Ajaaa, nu ska jag ta en liten powernap, tror jag har fått feber igen! D: sen blir det ut med syster, haha, ska få höra lite om hennes helg, spännande nu hörni!

Tar kort på de fina jag fick med mig hem när jag kommer hem sen, haha, så snygga saker! LÖÖÖÖV IT! ;D






SNYGGVÄÄÄ!




bloggar ikv!

har en massa att blogga om men hinner inte göra de nu, ska snart tagga i väg på bbfinalen!! woopwoop!
men så att ah jag bloggar om helgen ikv elr imorrn :) puuuuuuuusss
heheheh üüüüüüüübeeer söt bild på mig åh matte från i fredags xd



HAHAHAHA

Hahahaha, har garvat fram å tillbaka åt denhär hela daaaan, Anna skicka den till mig, JAG BRYTER IHOP, HAHAHAHAHA, skumpskump!




I'm having a day from hell

okej. Jag går aldrig mer ut i regnet. Jag ser - utan att överdriva - ut som en corpsebride. Det regnar = min mascara har runnit ner till naveln typ. Nejmen, jag har just nu mascara ner till halsen, utan att överdriva som sagt.



Jaja, tur att ja inte mötte någon på vägen hem dååå!





Haha, i somras höll jag på att skriva? Inte så konstigt kanske, då kunde man iaf gå ut i linne! -.-




Bästa covern ever made

Finaste covern på finaste låten med finaste bandet <3
I don't want the world to see me
'cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am





Lättare sagt men svårare gjort

Äej, fyfan. Hatar min brorsas polare, haha, så jävla otrevlig! Jag kommer där upp till köket liksom, helt snorig, sur - men fredlig! Å så börjar jag gnälla lite över att jag är förkyld (jag får gnälla, jag är förkyld), å han bah "Men det är ju inte hela världen" Man bah.... ERU DUM ELLER JAG ÄR SJUK Å KAN KNAPPT PRATA, DE ÄR FAN VISST HELA VÄRLDEN! DET ÄR MER ÄN HELA VÄRLDEN LIKSOM!


ÖÖÖÖH!

Sadface på mig där å då asså! :( Aja, min bror gav mig nån superknarkmedicin från England, haha, ska tydligen göra så jag blir helt cepepigg å frisk! Såatteh, får se hur det går! :)





Vi höres seeeen ,pususssusususus




STUDS

Helt flummigt va snyggt det är med nitar

Well you're such a pretty face, but you turned into a pretty big waste of my time.

Dåligt humör som aldrig förr, å är så rastlös, å har så tråkigt å mår så dåligt å öööh, har ingen blogg-lust heller för jag är så negativ just nu, haha, å de är faktiskt inte roligt att läsa massa negativt gnäll :p

Aja, still alive, har haft feber hela natten och min hals är så uppsvullen nu så jag börjar få problem med att prata D: Å asså, jag pratar hela tiden - jag mår seriöst dåligt av att inte prata. Såatteeeh, I want my voice back liksom! :(





Så kan man oxå se ut.




Hemma-sjuk-ensam-förlänge-humor

Har garvat fram å tillbaka åt det här i typ två dagar nu. Asså garvat så jag legat å gråtit för jag har dött av skratt! Snälla, säg att jag har bra humor å att det hära faktiskt är sjukt jävla kul? Hahahaha...

//A


Ain't nothin' wrong with a little bit of trouble

ÄR SÅ OTROLIGT RASTLÖS!
Har precis käkat så nu är jag över-energisk. Vill gå å träna, men då dör man, har jag hört :o
Vill även gå ut å träffa människor, men tror inte folk tycker de är så charmigt med osminkade fjortisar med sår på näsan, haha D:

Åååh jag är så bitter, å jag vill ha Ben & Jerry's typnu! Mina föräldrar skulle köpa de till mig om jag dammsög vardagsrummet, å det gjorde jag (NOGA FAKTISKT)! Tror ni dom kom ihåg att köpa de eller? Eh, nej? -_- Så sadface jag blev då  :(

ÅÅÅÅH JAG HATAR MÄNNISKAN SOM SMITTA MEJ, I'M GONNA KICK HIS ASS BACK TO HELL!

Aja... Haha, har man inget nödvändigt att säga så ska man va tyst - haha, så de får räcka såhär, haha, vi hörsi morgon. HOPPAS ALLA FÅR EN GRYM FREDAGSKVÄLL!


:)




Åh va mycket friskare jag var då... var det igår? eller i förrgår? D: Minnet e på topp! Hursomhelst - årets fejksmaaajl!






Trust me - for you i'm trouble

Hola bitcheeeez!

Hemma, har feber, är snorig, har sår på näsan för jag har snorat så mkt, min hals är typ sönder å öööh, är helt seg för jag har inte ätit nåååågot! Är hungrig men mår illa av att tänka på mat D: Sjukt jobbigt!

Jajaaaa, har inte gjort ett piss idag, har glott på film å typ somnat, haha, så pigg!

Skulle egentligen åkt in till Kista med bästis idag, men jaa, for obvious reasons så blev det inte så, heh :)

Jaja, haha, ska sova en stund till - men jag lever! :)




Dunder-redigerad, fyi xd



Saningen är, jag är som du. Sanningen ser, du fucka ur!

heeeeeeeeeej :d äe typ jääättee glad :d jag klara eng o matte :d trodde jag skulle få f i allt meeen neej jag klara mig :d ähm ah slutade för typ 40 min sen rätt niiiceee, fast nu har jag inget att göra...
så ah venne vad jag ska skriva.. värkar inte som om tiff åh mikkan vill följa med så ah jag vette fan... får väl dra dit själv elr nåt -.-
men jag bloggar väl senare så
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssss

1 juni!

woopppwoopp tagga till nu då bah 7 dagar kvar!!
heheh nej men godmorgon bloggen vakana för ett tag sen och har hunnit med att fixa en massa på bah 20 min :) stolt* brukar ta en timme typ... men aaaah ska snart dra till skolan för ha matte lektion i en halv timme sen har vi typ eng och då ska vi få veta våra betyg så ah vi lär ju sluta tidigare, så ah jag bloggar mer när jag kmr hem efter som jag måste vänta på tiff åh pikka som ska jobba till typ tre :o så ah men mu måste jag dra.
bloooogggaar senare :)

RSS 2.0