Vill inte ha någon hjälp, jag kan klara mig själv

Sanningen är den att jag saknar dig än idag
Även fast vi bestämt att inte prata på ett tag...




kör upp nåt!!

a hörrni killar är ju allt bra underbara ibland! elr vad säger ni?
aaaaaaaaaaaaaaah jävla fucktard!

nej men heeej bloggläsare, ligger här och kollar bb, lite segt men ah..
ja va ju på studentmotagning och ja alltid lika trevligt att träffa släkten :) meeeeen ah venne vad jag ska blogga om :o ska väl kolla bb sen typ sova...
tagga fredag imorrn... elr? blir ju skola först sen täby med brudarna :) ska köpa bikini sen typ nån tröja, vill ju inte slösa bort alla pengar då man måste ju spara till dricka och ifall man ska ner till alingsås så ah..
blir säkert awesome! :)
meeeeeeeeeeeeeeeen jag bloggar mer imorrn :)

Tror jag gör lite fel...

Är nu inne på min 16:e kopp te för dagen, en skvätt mjölk och en tesked honung.
Men det har inte gjort så mycket för mig förutom att jag får väldigt ont i magen å får typ kväljningar?

Så insåg jag att man kanske inte ska göra det såhär... Tror inte man ska ställa koppen på bordet och låta den svalna innan man dricker den? Det kanske är meningen att man ska dricka det varmt liksom :o

Haha, aja, ska fortsätta hälla i mig å knapra prippsblå å ipren, haha... måste bli friiiisk! :(


HÅLLER HELT ÄRLIGT PÅ ATT BLI GALEN AV ATT VARA HEMMA! Helt sjukt rastlös...Vet ni vad jag har gjort dom senaste timmarna?

JO! JAG HAR SUTTIT Å SPELAT VARENDA JÄVLA ESCAPE 3D: PYRAMID, JAIL, osvosv! HAR SPELAT DE NU I SNART 6 TIMMAR! Hahahahaha, seriööööst, kill meeeeee noooooow!


Nån som vet nåt kul iphone-spel? Helst lite action å lite kluuuurt! :d






Dundermys, haha, synd att jag mår så pissigt att ja inte kan enjoya d liksom! :(





Justefan :o

Hade helt missat att de är sista maj idag! Imorgon är de officiellt sommar! :D

Va ska alla hitta på i sommar? :)




Jag känner ångest över att jag nånsin lärde känna dig

Wassup ladiiiiiies?
Hahaha, nejmen...


Hejsvej, har fått nån sne-tändning på mina halstabletter känner jag? På tal om halstabletter...

Är de bara jag som alltid råka säga fel på Vicks Blue å Pripps blå? Hahaha! Ni skulle ha sett när jag stod å snacka me min pappa, haha, jag bah, HAR TYP TRYCKT I MIG ETT HELT PAKET PRIPPS BLÅ! Han bah...O_o tyjp! xd Lite roligt vaaaa de... Hahahaha, sen blev jag ju mobbad som fan av det av mina syskon sen dårå! Denna underbara familj asso <3


Nejmen, va i centrum en stund me Anini oxå, skulle köpa lite godis haha... Känns ju att man är sjuk när man inte har tagit upp godispåsen ur väskan ännu D: Men har så ont i halsen så lever på te just nu!






Snygg brud, Aja, jag just nu iaf haha, hard-posing woman typ? Glider iaf runt med min ziperall, haha, underbart <3





tagga kusins student nudå :)


våran låt <3


fett glad men ändå fett arg!

shoo bloggggeeeen, sitter här i min säng åh chillar gaalleet med musik :)
nej men ah är typ fett sur för en människa vägrar svara på mess!!!! ähm ah men igår dåra vah vi lediga och jag va med tiff åh pikka hela dan, gjorde inte så mkt dåra men ah tiff slaggade här iaf, åh ja idag va jag hemma för mådde jätte dåligt...
ähm ah men mår bättre nu :) venne hur de blir med bloggningen från min sida idag men ska försöka göra några inlägg :) ska ju bort senare då min kusin tar studenten så ska på hennes motagning :)
meeeeeeen aaah vi har fett chill vecka nästa vecka :d
liksom måndag har vi jbcup sen tisdag och onsdag är vi lediga och sen på torsdagen så ska vi till grönan åh sen slutar vi på fredag :d hur nice är inte de :d
så att aaah är fett taggad på sommarlovet, liksom sol bad supa dra till alingsås och bli stammis på grönan och bah flippa runt :d kmr bliiii awweesssoommee :d
men nu ska jag fortsätta med de jag nu gör :s ni kan få en bild bomb senare :)

I hate my life

Åh jag mår så otroligt dåligt just nu...

Här är anledningarna att jag hatar mitt liv just nu!

1: Jag fått "hångelsjukan" eller Halsfluss som de annars kallas, hatar en äckelmänniskan som smittade mig, å vill bara ta livet av mig.

2: Jag har feber

3: Jag snorar, tack vare pollen-helvetet.

4: Jag har stukat bägge fötterna, så nu börjar jag få lite problem med att gå. Ni vet när man hoppar av en cykel i farten? När man sätter ner fötterna och de gör så otroligt ont? Mm, de har jag fått, å själva känslan går inte bort, och sen har ju jag fortsatt hoppa ner från typ trappor, och andra avsatser liksom, så det har bara blivit värre! Så nu har dom svullnat upp å jag vill bah dö.

5: Det är morgon - så det går inte ett piss på tv D:

6: Jag vill ha glass! :(

Aah... De va de. Ursäkta min bitterhet, men var ledig igår, är ledig idag, å är ledig imorgon, sen är det helg - så den ska jag tydligen spendera genom att vara sjuk. WOHO!

Nu ska jag fortsätta sörpla te med honung. Vi hörs sen :(







Världens finaste vän, helt ärligt

Asså, förlåt, men jag måste faktiskt skriva ett inlägg där jag förklarar hur mycket denna underbara person betyder för mig.

Asså, jag har känt henne sen jag gick i 6:an, (VAR TOLV DÅ! D:) 4 år alltså, och vi har varit bästa vänner och även värsta fiender flera gånger. Haha!

Men iallafall! Ni förstår inte hur underbar vän hon faktiskt är! Hon är så grymt bra på att lyssna, och liksom, bara det är ju så underbart! Älskar människor som kan lyssna! Å asså, hon är också typ den enda människan som står ut med mig! Hon pallar med alla mina humörsvägningar, elaka kommentarer, dåliga skämt, mitt konstanta babblande och mina dumma idéer! För hon är exakt likadan! Haha!
Vi kan liksom sitta ute varsomhelst och kommentera varenda lite person som går förbi! Typ "Vafan har hon på sig?" eller typ "OMIGOD I WANT HER HAIR!" Haha, å de är oxå en annan grej, haha! Vi kör alltid med vårat töntiga american-teenager slang! Haha! Vi låter så otroligt töntiga när vi pratar! Alla kollar typ snett på mig när jag sitter å pratar med henne i telefon typ på tåget, haha! Så det är rätt illa!

Sen har vi alla våra tusen miljoner miljarders intern-skämt som ingen någonsin kommer förstå ett piss av, eller varför vi tycker de är så sjukt roligt som det egentligen inte är!

Å sen kan vi komma där bägge två med skittöntiga sms! Skicka bajskorvar till varann å massa sånt skit! Hahahaha, å aah! Så dålig humor vi har bägge två bara!

Å själva grejen att vi låter så OTROLIGT TREVLIGA MOT VARANDRA när vi snackar oxå! Helt från ingenstans kan bägge bara komma där å bah JÄVLA SLAMPA, eller typ I HATE YOU YOU FUCKING BITCH! Liksom! Hahah!

Nejmen, haha, de jag egentligen ville säga med hela detta långa babbliga inlägg är att jag älskar dig minbästavän å vet faktiskt inte hur folk kan överleva utan en vän som du. Kom ihåg att du betyder mest! <3





Haha, gumman, vi behöver verkligen en ny kompisbild på oss två asså! Haha!


HEDDA, IT'S POPPIN'!






Overthinking's got me sinkin' long enough!

CHUUUBREHS!
Kom nyss hem! Har varit ute å gjort stan osäker me min bejb! Haha!

Nejmen, rubbade brudar som vi ääär haha, så vi bah FAN NU GÖR VI NÅT! Å då tog vi första bästa buss som gick nånstans! Å de blev ju då 626:an mot Danderyds Sjukhus! Dock hoppa vi av vid typ Roslags Näsby, haha, för vi orkade typ inte sitta still? Haha!

Iallafall, där sprang vi runt ett tag, blev uppraggade av Sveriges Fulaste Raggare i Sveriges Fulaste Raggar-Volvo. Haha! Ni skulle sett hans frilla, hahaha, omigosh... Efterdet sprang vi typ bara runt i Täby, haha, snackade, satte oss å gungade haha, å bah flummade allmänt! Så rubbat kul asså!

Sen åkte vi heeem, vandrade  runt i centrum en stund, sen drog vi heeeeem! Men kul kväll all-in-all liksom! :D


image description

Världens vackraste bild med världens bästaste vän! :D




långt inlägg :)

ja efter som jag inte bloggat så får jag väl göra ett långt inlägg om dom senaste dagarna :)
Fredag.
va först i skola och flippade runt med pontus bror <3 ähm hade omporv oxå, ähm sen efter drog jag och mikkan till täby och hon köpte en jätte fin bikini  :) ähm sen drog vi hem elr hem åh hem drog till kanalen åh vad med våra coola homies... elr? hhha jo men ah så va vi där ett tag sen drog jag åh mikkan med killarna till sporthallen för att spela fotboll ähm och de kan vi ju säga att vi inte gjorde... ähm sen drog mikkan hem och jag vart själv med dom :o udda killar de där måste jag säga men ah och efter ett tag så drog vi ti centrum och va där åh chillade lite äh sen drog vi vidare för att träffa justin ähm ah sen drog vi till jesper och mikkan åh tiff med dåra :) så vah vi där åh gjorde en massa (aaa)
Lördag.
vaknade upp hos jesper, jag mikkan åh tiff drog hem. ähm sen senare kom tiff till mig och mikkan med sen lite senare kom sebbe ähm mikkan drog vid tolv tror jag ähm tiff åh sebbe sov över.
söndag.
vi vakna ähm tiff drog till pontus åh sebbe drog hem, ähm tiff kom tbx vi solade lite sen drog jag till stallet åh tiff åkte åh jobbade, ähm sen så när jag kom hem så möte jag upp tiff mikkan åh justin ähm vi drog till han, så vah vi där åh chillade ähm sen vid tolv drog jag åh tiff hem till mig kollade på några av snitt av HIMYM ähm sen sov vi.
måndag.
vi gick till skolan, hade svenska, sen på idrotten paddla vi gick väl si så där....
ähm sen när vi sluta så drog jag åh tiff till mig ääähm sen kmr jag inte ihåg vad vi gjorde med tiff slaggade iaf hos mig.
tisdag.
ähm vi vakna drog ti skolan ähm vi vah på "utflykt/studiebesök/spelagolf" ähm ah helt cepe vare men hellre de ähn sitta inne åh jobba :) ähm sen när vi slutade så drog jag och mikkan ti stan och mikkan köpte en jätte fin tröja/tunika ähm sen så drog vi hem hon till sig och jag till stallet ähm sen drog jag hem åh möte tiff på vägen efter som mikkan somna :o ähm  vi vah här gjorde inte så mkt sen efter nån timme kom pikka och vi drog ti kanalen och träffade en massa härligt folk, rökte vatten pipa sen vare bah jag tiff åh jesper åh justin kva elr vi skulle till justin men neeeej :o ähm så jag och tiff drog ti mig sen hände de en sak åh tiff drog till pontus  och jag somna :)
onsdag.
ähm jah dagen är inte slut så bloggar ikv :)
puuuuuussss.

(a)

Haha, de säger sig självt...

Otroligt trevlig!

Min far är ju så otroligt trevlig haha! Sånahär sms får man om man inte är uppe vid matbordet sekunden middagen är klar, haha!


Let my body love your body baby, all night long

Hejsvej, förlåt för alla cepe-inlägg dom senaste dagarna, har varit på superunderligt humör! Ena sekunden så har jag varit himlarns glad, sen så andra sekunden så är jag på vippen att hoppa framför tåget! Haha, nej, så illa är det inte, men humörsvängig som få iallafall!

Mitt liv har liksom varit väldigt rörigt dom senaste dagarna/veckorna - har liksom varit väldigt förvirrad å aldrig vetat vilka som finns å vad jag ska göra med mig liv å massa djupt trams!


Men aja! Nu kör vi igen, Living on the eeeedge, YOLO, Always A Rebel, YOU KNOW WHAT I MEAAAAN!

Haha, jaja, nu äre middag, men vi hörs sen, imorgon kanske, ska träna med Anna! Puss!






.


Skiten är ett helvete - men jag bryr mig inte alls!

Åhåh, är det inte underbart när hela familjen hatar en och är sjukt beskvikna på en ? Så trevlig känsla när man ska på ett familjeevenemang, såsom en middag t.ex, och alla kollar på en med denhär blicken "jagtyckersyndomdig/menjagärbesviken/ochdufårfaktisktskylladigsjälv/jaghatardigdösubba" haha, den blicken? Ser lite halvledsen ut, och lite halvarg... Aja, den iaf!


Aja, no regrets från min sida.

Nu sitter väl alla (ingen) här å bah, SHIT VAD HAR HON GJORT! Jo, jag röker. Och mina föräldrar har fått reda på det, och samt hela min släkt, så jaa, haha, kan faktiskt inte göra så mycket annat än att skratta åt hela situationen. Så töntigt, jag är 16 - just nu lever jag bara för att göra en hel del misstag, å vill göra så många jag kan innan jag blir gammal faktiskt.

Och jag vet att det är idiotiskt att röka, å rekomenderar det inte alls - men nu är det bara  så det är, okej?

Å som jag alltid har sagt så finns de alltid en låt som passar till varenda liten pissig sak man går igenom i livet.




Skrattirriterande -
Dom brukar säga att allting löser sig, bullshit!
Ingenting löser sig, de är fucked för dig
Du har ingen chans, allt blir bara värre!


Haha, så känns de just nu, jag bryr mig fan inte, eller jo, fast nej. Mitt liv, mina misstag, jag som kommer leva med dom, ingen annan, så därför förstår jag inte varför andra ska lägga sig i! :)




Kill me now

Åhååhåhå - älskar när föräldrar får reda på ytterst förbjudna saker! Underbart <3

DAGENS SHOPPING IAF!










Vajjert de blev där med sista bilden asso...

Aja, dehär fick jag med mig! Tumme upp? Tumme ner?
Jag är nöjd iaf, ÄLSKAR TRÄKORSEN!


Nu ska jag börja böla lite, vi hörs sen <3




Break stuff

Haha, förlåt att det är så mycket musik hela tiden nu, men älskar musik osvosv.







Haha, älskar denhär låten btw, har inte lyssnat på den på typ ett år? Jag och min dåvarande bästavän gick alltid runt å lyssnade på denhär och tyckte vi var tuffast i världen. Det var vi nog inte. :p



Shopping!

Var i Täby med bästis som sagt, fick med mej en hel del haha! Bilder kommer om en liten stund, men måste ta en liten powernap först, är helt yr för jag är så trött.

Vi hörs sen, puss!






when I see you cry, oh it makes me smile


God morgon!

Hola!

Sitter i skolan nu, å har digitalt skapande! GISSA VAD JAG GÖR SEN? SLUTAR!
Så efter det så drar jag  och bästis till Täby å shoppar upp min femhundring, haha! Lär ju gå fort ;)

Såatteh, jaaa, så ser min dag ut idag, blir säkert gymmet efter det! Så vi hörs senare ikväll! :D






Karma's only a bitch if you are

Haha, vet ni förresten vad som hände i Lördags? Var ju ute med Anna å Emma å vinglade runt i centrum - VAD TROR NI JAG HITTAR DÅ? Jag hittar en jävla 500-hundring på marken! Asså, ni förstår inte lyckan! Haha, helt fattig, sen bah WOOH!

Såatteh, det är ju fan good karma! Såatteh, karma's only a bitch if you are! :D




Årets bitchblick + att mina nyckelben håller på att ploppa fram, VAJJERT HÖRNI, VAJJERT!



I know it's wrong - so why do I keep coming back?

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you




Jag vill inte vara med, allt är katastrof - å jag ska aldrig mer förtära alkohol

Hola! Skulle skrivit detta inlägg i morse, men min dator somna, inte okej, INTE OKEJ LARS-OLOF!

Nejmen... Kul kväll igår, inte lika kul att läsa igenom alla sms som skickades igår, lite (läs: MYCKET) pinsamma saker som sades, haha...


Men all-in-all - GRYM KVÄLL, skönt att bli packad ibland med människor man tycker om.

Mindre skönt att gå en walk of shame hem, å känna att man fortfarande är packad. Men aja, en del av livet, ellerhur?

Nejmen, aah, så äre!

Här har ni iaf en bild från igår, baxa den från bästis instagram!




Har världens bästa vänner, å Anna är bäst! Så e de bara! <3




bloggar mer ikv!

jees som rubriken lyder så bloggar jag om helgen ikv efter som de inte är slut en ;)
men ni kan få en bild på tröjan jag köpte igår :)
venne om man ser men ah, den är sjuuukt snygg :d

Eurovision (Som jag ser det)

1: England - Tråkig gubbe, fula läppar å långa polisonger. Tråkig låt. TUMME NER

2: Ungern - (Hungary, de är Ungern va?) Aja, söt kille, men ingen speciell röst. TUMME NER

3: Albanien - Knallseriös låt, förstår ingenting, verkar sorglig, skumma scenkläder. Inte mycket att gilla. TUMME NER.

4: Litauen - Söt röst ! Fina tänder... Å HÄRMED E JAG KÄR . I'M GONNA MARRY THIS GUY, I DON'T EVEN CARE ABOUT THE SONG ANYMORE! TUMMEN UUUUUUUUUPPPP!!!!!!! ASDFGHJAFOPADPDAKD! Hans ögon bah glittra! åh aah..<33333

5: Bosnia Hercegovina - Hatar henne redan, läskigt leende. Seg lååt... Fula kläder... Helt okej röst ! Men gillar inte låtar där jag inte fattar vad dom säger! D: VAFAN ERE MED AXELVADDAR NUFÖRTIDEN, KOMIGEN VÄRLDEN, LÄGG AV! TUMME NER!

6: Ryssland - Jag älskar dom. No more words needed JAG VILL BARA HA DERAS KINDER NUUU! ÅÅÅÅH!!!! Emma filma min reaktion, hahhaa, så ni kan ju få se videon senare! HAHAHAHA! TUMMEN UUUUUPP!

7: Island - Snygg kille. Han ser ut som han Chase i House, HAHA! SNYYYGG! Tjejen ler för mycket å liksom, tagga ner med tandblekningarna typ D: Tråkig låt tyvärr, låter hemskt sorglig! :( TUMMEN LITE SNE ASSÅ!

8: Cypern - Dom dansar som strippor. Fakta - JA! Älskar hennes hår. Gilla faktiskt låten :o Den fastnar, såatteh, de är bra asså! Men dansen e ju hemsk ! D: Men all in all, TUMMEN UPP!

9: Frankrike - Gillar dunket, fakta. Gillar killarna. Mycket. Mycket. Mycket. Mycket. Mycket. Låten var inte min favorit. Men killarna.... Killarna... ÅÅÅÅH KILLARNAAAA! Men hennes scenkläder. Nej. Madonna har redan kört med stål-bhn, liksom, who do you think you are? Xena the Warrior princess? Get a grip of reality darling.
Tummen upp för killarna - Men TUMME NER

10: Italien - Jag venne, jag gillar henne! Å låten är skön, asså, hon har attityd liksom. Låten va inte grym, mend en va bra! TUMMEN UPP!

11: Estland - SNYGG KILLE = TUMMEN UPP! Haha, nejmen, seg låt. Å så snygg va han faktiskt inte. Undrar lite hur han ser ut utan tröja... AjA! Koncentrera mig ! Otroligt tråkig låt. Går på toa. TUMMEN NER

12: Norge - SÅ SNYGG, JAG ÄLSKAR HAN, FÖR HAN SER UT SOM ERIC SAADE, Å JAG ÄLSKAR HAN FÖR HAN E SNYGG, OKEJ? Okej låt, gillar tempot, haha, men ingen fantastisk röst. Diggar dansen, ball som fan! Lite gay med alla ringarna oxå, han ser lite översjälvsäker, tycker jag, han ser lite egocentrisk ut? Vet inte varför, men så är de. TUMME UPP !


13: Azerbaijan - Hatar hennes klänning å ansikte. Fact. Tråkig låt. Lite väl mkt botox i läpparna kanske? Hon e rätt lik Sibel annars. Seg låt, är inte så mkt för ballader faktiskt. TUMME NEEEER

14: Romanien - Töntig, gillar inte alls låten, ingenting jag gillar med den. Tyvärr - TUMME NER

15: Danmark - Blandade känslor, älskar stilen på hela grejen, tycker de är så jävla ballt, men ändå hatar jag hennes Karl-Alfred tatuering på armen... Gillar bitar av den, men jag vet inte, i hela alltet så gillar jag den inte. TUMME LITE SKEV.

16: Grekland - Okej, man blir glad av låten, Å JAG VILL HA HENNES HÅR! Ingen grym röst, påminner lite om dendära, YOUR MY LOVER, UNDERCOVER, YOU'RE MY SECRET PASSION AND I HAVE NO OTHEEER! Den låten, haha, vet ni vilken de e eller? xd haha, aja, den påminner den om iaf.Lite väl kort klänning har hon också tycker jag? Aja haha, killarna i världen lär väl uppskatta det. TUMMEN UPP!

17: Sverige - Älskar låten, älskar dansen, älskar hennes hår, älskar hennes stil, älskar att hon kör sin egen grej, å kan vara bäst utan ha på sig en två decimeter lång klänning liksom! SÅ JÄVLA BRA, HELT FELFRITT, ÄLSKAR LÅTEN HON ÄR SÅ BÄSTBÄSTBÄST! TUMMEN UUUUUPPPP!


18: Turkiet - JAG ÄLSKAR HAN, HAN SER UT SOM EN ASROLIG KILLE, SOM SKÄMTAR HELA TIDEN! ÅÅÅH JAG ÄLSKAR ALLT MED HAN, SÅ ÄR DET! <3! Sen ser det ut som dom har kul på scenen också! Å de är ju oxå klockrent tummen upp!  TUMMEN UPP I RUMPAN!

19: Spanien - Inte en ballad till. Kill me. Toapaus, jag lyssnar fan inte på dehär. Tråkig. Seg. TUMME NER


20: Tyskland - HAN VA SÅ SNYGG, Å SÅ SÖT, Å JAG DÖR, LÅTEN VA FETBRA! TUMMEN UUUUPP!

21: Malta - Han hade väldigt avlångt ansikte, han känns lite malplacerad, som David Lindgren å dendär Shout It Out? När han sjunger värsta dance-låten i kostym, man blir lite wtf.. Liksom! Men aah.. Han va sjukt lik han som sjungen i Maroon 5! Å han som e med i American Horror Story! Nivet pappan? Aja, helt okej låt! TUMMEN UPP!

22: Makedonien - Klarar inte av kostymer på tjejer. Just don't. Haha, läskig låt, men TUMME NER

23: Irland - JEDWAAARD ,LOVELOVELOVE, KLOCKREN LÅT, ÄLSKAR TVILLINGAR I ALLMÄNHET! TUMMEN UPP ALL THE WAAAY!

24: Serbien - Cptrist, slutade kolla, sänkte ljudet. Så dålig va den. TUMME NER

25: Ukraina - HATAR HENNES RÖST, men gulligt med Hawaii temat! TUMME NER!

26: Moldavien - Söt låt, men nej, bah nej. TUMME NER


Så äre, tar bilder imo, är lite lagom packad ! Såatteh, vi höres imo my beloved darlingS! <3

pusspusspussssssssss!








I wouldn't change any part of me - just to make you stay

Ikväll dådå, då jävlar händer de en hel massa! Haha, nejdå, eller jo, kanske!

Beror på om jag får tag i dricka eller inte ;)

Planen var ju att jag skulle sitta hemma ikväll med Emma och Anna å kolla på Eurovision Song Contest, tycker de är så grymt roligt! Men neeej, då skulle massa skit hända så man blir helt sur å får damp, och vill supa sig full där å då liksom!

Men så ikv kör jag och Anna all-in! Hahha! Har lotsoflotsoflotsof plans! Mer än så säger jag inte, detaljer kommer imorgon ;)




Överanvändande av bild, i knowiknooow



Wasn't worth it

Godmorgon alla! Är uppe sjukt tidigt idag känner jag! Konstigt eftersom jag inte somnade förrens fyra igår :o
Hade typ två ton tankar som virrade i huvudet, haha, hatar när det är så!

Gick ut ändå med några kompisar igår, först träffade jag Emma, sen skulle vi möta Anna, sen skulle vi gå till centrum, då skulle Emma heeem, så då var det jag och Anna, haha, (intresting dehär låter...) som drog till c å satt å väntade på bussen. Sen hände det en grej som gjorde mig sjukt förbannad, och typ allmänt mordisk, haha.
Å jag har typ problem med att hantera ilska känns de som, jag gick runt å va hyper-glad istället för att bli pissed off? Inte riktigt samma idag dock, är sur å grinig, haha!

Men jaja, sen träffa vi Jonas å Sebbe en stund, så rubbade människor, helt sjukt xd Sen så tog Anna bussen å dom gjorde mig sällskap en biiiit, så treeevligt! Men fortfarande - helt rubbade! Haha! Slutade med att jag kom hem typ 2? Haha, så trött jag var då asså! 






Så känner jag just nu assooo!






Summerar mitt liv perfekt

579420_406519169393396_100001059500846_1134967_1660119002_n_large
Every_morning_i_try_to_convince_myself_that_i_don_large
545318_3411887975071_1206175106_47453512_64776624_n_large
Tumblr_m2sdu0vwai1qbjt25o1_400_large
Tumblr_m49odembfp1r24zkco1_500_large
536841_281239758633805_100002433493889_633068_1086375715_n_large
Tumblr_m48e2ibq3a1rw35gio1_500_large
Tumblr_ltykmtfexr1qc44f0o1_500_large
Tumblr_m0dicldg371qaobbko1_500_large
Asu7rniciae8fwh_large
Tumblr_m3q7atqe7t1qi2yoio1_500_large
Tumblr_m3xlgaazd71rt645qo1_500_large
Tumblr_m3o5qlyw3g1rusd75o1_500_large
Tumblr_lv1sdelxpd1qhr9aso1_400_large
Tumblr_m3ehmm2foc1rniqoqo1_500_large




Nu börjar jag ett nytt kapitel i mitt liv. Fuck alla som bah suger energin ur en, fuck alla som bara försvinner, fuck alla som är som du.
Aja! Skiter i deeet, tänker inte slösa min energi på det längre, det har stört mig tillräckligt.


Men ändå, haha, payback kommer, trust me on that.


MEN VI HÖRS IMORN/idag, haha, beror på hur man ser de, KOMMER BLI SÅ FLIPP IMORGONKVÄLL/IKVÄLL! w000000p!
:D


Uuuute

Sitter ute me mah bitches, haha så töntiga brudar! Men aja jag lever! Vi hörs imorn! :)


I can't say anything, everything comes out the wrong way

ÅH JAG ÄLSKAR MITT PIGMENT! <3

Har fått årets solränder på röven (fyi), haha, åh asså aah! Å de på bara en timme! :o Helt sickt! Skulle jättegärna lagt upp en bild, haha, men tror inte ni som läser vill ha en bild på min rumpa helt ärligt :>

Men jajaaaaa, ikväll blir de tråk-kväll, skulle på beach-party, haha, men de blir inte så för jag är en sån långhårig, korkad idiot :]. Såatteh, ska spendera kvällen med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte! ;D (Haahaha, Sex and the City asså, för alla er IQ-befriade!)

Hahaha, så vi hörs lite senare ikv eller imorn! <3








I'll never be what you want

Woopwoop, musik jaao! Haha, nejmen, älskar dennna låt, it's so good it huuurts! :o




Idag kan det gå som det vill, för jag mår som jag vill

ÅH MANSSLAMPA, suuuuuur chey. Somliga människor borde typ förvisas från jordens yta. Dom kan få flyta runt i rymden med sina fillingar, lika strumpor och dryga attityder!

MHM!

Ajaja, haha, är hemma nu, så ska lägga mig ute å sola! Haha, måste sola rygg nu asså, Anna påpeka igår att jag var helt vit på baksidan, and it was very true såg jag sen i spegeln liksom. NOT VACKERT! NOT AT ALL!

Hahaha, men så vi hörs imo!





You're almost twentythree and you're still mad at me

Heeeeej! Har vart ute å fotat massa i skolan, HAHA, kolla va fina bilder jag tog på Anna! :D Vi skulle göra typ, reklam för skolan, å då skulle vi ta massa bilder! :D FIIIINT!





Elin fick va me oxå, haha, inte denhär bilden vi ska skicka in till arbetet, men den va så fin ändå! ALLA SER SÅ HAPPY UT, JAG BLIR SÅ GLAAAAA'! :D




Pleasedon'tleadmeon

//Jag varje gång jag lagar mat, wuupwuup! I'm just that good! ;D





HAHAHA

Så sjukt sant hahaha!


Like you're so perfect, and I can't measure up

'cause i'm not perfect - just all messed up



Don't you just love goodbyes?

Iwon'tcareforyouLikeI'mreallysupposedtoTherearethingsI'lldo
Thatcouldreallyhurtyou







Fett gangster!! elr?

shooo bloggeeeeen. ähhm kom nyss in elr nyss åh nyss kom in för typ en halvtimme sen elr nåt. ähm har varit ute och lekt fett gangster med några.. hahah elr nej men va först åh fira min kusin som fyllt 20 ähm sen tog jag bussen ti centrum och mötte tiff åh pikka ähm så satt vi oss åh väntade på tåget för att tiffs kompis leona skulle hem så vi satt och va sociala med henne :) ähm sen efter hon hade åkt så träffade vi några och va med dom ett tag den drog jag hem och ah nu är jag hemma :) ska sätta på en film och försöka sova... lär ju inte lyckas men men.
bloggar mer imorrn :)

Idag finns inga hinder

Tjingfling badring!

Kom hem för en kvart sen typ, tog en liten omväg på vägen hem från gymmet å tog en liten mini-powerwalk typ! Ringde Emma oxå å gnällde lite, hahaha, förstår helt ärligt inte hur både hon och Anna pallar med mig, jag skulle ha slagit ner mig själv för länge sen :p

Aja, de gick bra att träna, eller typ, först var jag jätteeeesen! Så Anna va typ sjukt irreterad på mig xd Men aja, de är inte så ovanligt (a) Sen så typ såg jag en polare haha, höll på att bryta ihop asså! :p
Eeeh, sen träffa ja min brooor där oxå, haha, värsta sociala personen @ gymmet liksom! :D

Nejmen, aah usch va rörigt allting låter D: Haha, jaja. Vi hörs mera sen istället, haha!

XOXO





Now that I finally moved on, you tell me that you've missed me all along

Öh, förlåt för inlägget inatt/igårkväll, blev otroligt förbannad/irreterad/sårad av att en person smsa, såatteh, ja! :) Så är det! Det blev bättre efter en timmes promenad och ett samtal till världensbästa, så kändes livet massa me lättare! :D

Har iaf haft en grym dag idag, sjukt seg, men bra! :D 
Hade först matte, Muntligt nationnelt, gick faktiskt bättre än va jag trodde dwe skulle gå faktiskt! :D
Sen var det idrott, haha, skulle paddla! :D De gick asbra hahaha, tycker jag! HAha, fast jag och Anna tabba oss  när vi skulle lämna tillbaka båten, haha...

Vi skulle sätta nån hjul-grej under båten sen rulla den till båtaffären (?) typ! Men när vi är mitt på vägen, haha, så ramlar båten av från hjulen! Å vad tror ni vi gör då? Haha, först börjar vi garva å "omg"-ar, sen så ställde vi oss bägge me armarna i kors å bah ..."Aha, va gör vi nu då?" Haha... Sen till slut kom en kompis å hjälpte oss! Haha, hallelujah!

Uschnej, men så har min dag sett ut! Ska dra till gymmet om typ 2 timmar, så jaa, så är de! Haha, men nu ska jag dra några avsnitt SATC! Vi hörs sen! <3






Haha lycklig tjej med flytväst! Bild från idag!

Mitt hår var otroligt skitigt/fettigt, såatteh, haha, valde att pixelera det istället (a)

XOXO







♥♥♥Kärlektill väderet♥♥♥

hejhej alla.
sitter här ute på altanen och solar lite och chillar med musik, har blivit fett brun :D
ähm sry om jag inte blogga igår men de  hände en sak så ah pallade inte..
ähm är typ ledig i dag, kunde knappt gå i morse för hade så jävla ont i ryggen så skippade att gå på matten, den är ändå en halvtimme... ähm ah ska typ sola hela dan efter som jag ändå inte får gå ut... har utegångsförbud och de suger allmänt mkt -.- så ah men men, jag får väl blogga senare :)
puuusss <33
lite brun iaf? ;)

ooooh this is sooo bad!


Gonatt!

Tjingfling badring!

Nu går jag å lägger mig! Har sista nationella imorgon! Äntligen är helvetet över liksom! Matte - muntligt. Berättar hur de går sen om jag överlever! Puss!






inte igen. man faller för lätt. blir sårad för snabbt.


Det enda!

Dethär måste vara det ända vettiga Justin Bieber har sagt - haha, tycker jag iallafall? Jag håller iaf med som fan! Va tycker ni?







I don't think you understand

Tror inte ni förstår helt ärligt hur sjukt dålig humor jag har... Hahaha sitteer å gråter av skratt! Omg...
Såhär kan en konversation mellan mig å Anna se ut helt enkelt! :d



Pilates !

Hejsvej, kom hem för ett tag sen, en timme tyyp! Har käkat middag åsså!

Var på pilates idag, som jag brukar, å SJUKT VAD JOBBIGT DET VAR! Vettefan varför det var jobbigare
idag än det brukar, men så var det iallafall! :D Men kul ändå! Älskar pilates! <3

Men så sjukt på slutet! Hon bah, NU KÖR VI LITE ARMHÄVNINGAR! Å jag blev verkligen självmordsbenägen
av att bara höra dendär jävla meningen. Jag kan göra typ 2 armhävningar, haha! Fast gjorde faktiskt
5 såatteh, lite bättre har jag väl blitt! ;D
Aja, nu ska jag lägga mig å glo på Sex And The City! Woooho!


Hörs sen!




Jag nyss, hahahaha, åååh jag dör, varför kunde inte jag också ha blivit normal som alla andra?

Nejmen xd Hahhaa, om jag säger att det här är den normalaste jag lyckades ta, på ca 100 bilder - så kan ni ju tänka er hur de andra ser ut! xd



He doesn't need you - he has me - and that's the way it stays!

ÅÅH VA GLAD JAG E NU! SJUKT TÖNTIGT GLAD BARA!

Hade engelska nationella idag - gick sådär, hamnade typ på C, men de är rätt bra ,haha, jag var sjukt nervös å satt mest och svamlade, och ordet "Liksom" hamnade på nåt vänster i varenda jävla mening, haha! Jävla skit.

MEN NÄR VI SKULLE GÅ så slänger min engelska-lärare ur sig - Alexandra, du fick förresten högst betyg i skolan på läs/hör-nationella! JAG BAH OMG! HAHAHA, så jaa! Är sjukt proud asså! :D:D:D:D:D


Nu ska jag ligga å steka i solen, vi hörs sen ! Puss! 




!


Tumblr_m4gd8x3lff1qby2kxo1_500_large



All innocence is long gone

TJA!

Vakna för typ en timme seeen, börjar kvart över tolv, men kunde verkligen inte sova en minut till!

Satt å tala med min käre fader (pappa asså, inte gud xd) HAHAHA, åhshit, jag dör. Så otroligt rolig jag eeee! :D

Nejmen! Jag ska skaffa ett lämplighetsintyg! Till körkort! Så jag snart kan börja övningsköra! :D WOOOOHO!
Är sjukt taggad, i'm gonna make the roads insecure bitches! ;D


Nejmen ... Ehehe, kommer bli grovt roligt! :D









Look like barbie, smoke like marley.

sho, sry för jag inte har bloggat, men det har hänt en massa så har inte ens tänkt på bloggen.
men ah iaf i måndags vare skola, sen vah jag med tiff och mikkan och sen en massa andra :) rätt mysig måndag, ähm sen hände de en grej, ähm så tiff kom hit och sov över tills idag, och vi hade np, och jag är så bäst att jag inte behövde göra de :) nej men ah har en anledning till vrf. ähm så jag och tiff va hemma hos mig heeeellaa dan och sola, vart lite brun iaf :) ska verkligen jobba på brännan den här sommaren! heheh nej men ah sen vid frya drog tiff hem och jag drog till stallet, red ut själv. rätt skönt vare, fick tänka och bara vara för mig själv. ähm ah sen när jag skulle hem möte jag pikka och vi va här gjorde inte så mkt, pikka drog hem vid typ halv nio, ähm ah och har bara kollat på tv sen dess :) men ah venne vad jag ska skriva så får blogga mer imorrn :)
ni kan få lite bilder från igår :)

Woopwoop

Blev entimmespromenad! Va skönt att bara gå ut å gå å tänka å gå å lyssna på musik å gå :)

//Alexandra


Not even at all





10 Things I hate about you - BÄSTA FILMEN.


Just sayin'!




I'm going walkabout!

Hejhej å hemskt mycket hej!

Ska gå ut på en liten powerwalk! Eftersom jag inte ska gymma idag (träningsväääärk) så kan jag gå ut på promenad istället! Har ätit som en häst idag, haha, såatteh har en del att bränna!


Men måste bah smälta ner middagen först, haha, var sjukt hungrig! Å liksom, inte varje dag föräldrarna lagar mat man tycker om liksom? :o

Haha, jaja, tar ett avsnitt Simpsons, sen går jag! Vi hörs sen! <3


Tumblr_m3fgzeot421rtbyt2o1_500_large




Fett varmt!!

Shitfan, de va jävligt varmt! Haha, håller på att bryta ihop! Men sitter å pluggar lite iaf, ska skriva en novell! Piece of cake, har alltid varit grym på att skriva.


Såhär ser de ut hos mig iaf, haha! 



Skulle jättegärna slänga upp en bild på mig oxå, haha, menneh... Tror inte jag ska utsätta er för de, haha! Svettig, å skitigt hår! Så vacker just nu asso! ;d




Sooooola

Varmt å skönt ute, så ska försöka ligga ute i iallafall två timmar! Kanske får lite färg då liksom! :)


Dagens

Dagens låt: Drugstore Diet - Anarbor! Sjukt bra!
Dagens jobbigaste: Träningen med träningsvärk! Haha!
Dagens roligaste: Haha, jag vet inte, finns en del! xd
Dagens köp: Haha, heeeeemlis! ;D nej gud, nu låter d som jag har köpt en dildo typ... Haha, men en macka? Har jag köpt idag! Å så aah! xd
Dagens sötaste: Jag? DAAh! ;d
Dagens klädsel: Hollister Jeans å svart linne - Plain liksom
Dagens dummaste: Jag när jag skulle räkna reps på gymmet, kom till typ tjuelva tills jag insåg att det inte finns nåt som heter så xd
Dagens konstigaste: Jag! Har pluggat som fan idag! :o Helt sickt!
Dagens band: YOU ME AT SIIIIX! WOOh!
Tumblr_lvuxx5mbwl1qlfdefo1_500_large
Tumblr_lukwezexuw1qeffa0o1_400_large
Tumblr_m3q1mwglby1qd94umo1_500_large
560578_457878377560766_178872462128027_2055446_204379955_n_large
Happiness-jpg_203518914_large
Tumblr_lhf3ikna4w1qb80ovo1_500_large
Haha, lite inspo-bilder oxå! Känner mej bah allmänt gla' ida'! ;D




Fear no man, trust no bitch

533153_10150800304422680_597107679_10094194_214474359_n_large
525573_3474040127510_1166392153_32733813_630161763_n_large
Tumblr_m1tmzeygmu1qh5d8ko1_500_large

Jag har gått väldigt kär till obegripligt ensam


Såg du hur jag kände
Såg du att jag vände
Märkte du paniken i min blick
När jag snurrade runt
Och gick min väg ifrån er
Fort, så jag slapp se mer
Räckte mer att ana hennes läppar mot din kind



GROVT BRA LÅT, gör ju ont å lyssna på ! <3




Pluuuggar

Hej alla! Har precis kommit in, låg ute i ungefär en timme å sög i mig sol, å försökte plugga - men jag har aldrig vart bra på att göra två saker samtidigt, hehe!

Jaja, va en helt okej dag i skoolan, fick reda på att jag klarade ett spanskaprov! Helt sjukt! Ska ha omprov nästa vecka på några andra spanska prov som jag inte har klarat D:, haha... så har 4 kapitel som jag måste plugga in! Mátame ahora säger jag bah! D:


Har även rullat runt med en linda runt handen idag, haha, det är inget allvarligt, har bara råkat bränna mig mitt på handen, och de gör så sjukt ont! Bara när det blåser på det gör ont! Å ni ska bah veta hur ont de gör att duscha med dehära jävla såret, haha! :(





Ååh va mysigt de ser ut... är inte riktigt så läskigt som de ser ut D:

Men jaja, så kan de gååååå!




I never was a girl with a wicked mind

Hejsvej alla, sitter i skolan,ska ha digitalt skapande, WOHO, haha...Aja, haha, måste sluta, menneh, vi höreeees!




Trött på allt å alla

Va å träna idag ju, körde igenom hela kroppen, de va naaajs, haha, var helt efterblivet trött sen när jag kom hem xd
Så aah, har typ inte gjort ett piss, suttit på tumblr, duschat, vart ute, kollat film å aah, typ de. Nejmen, haha, har typ insett att jag har tröttnat något så sjukt på mitt liv, haha. Allting är precis likadant varje dag. Träffar exakt samma människor varenda dag. Å aah, nej, vettefan vart jag vill komma med dehär, men har tröttnat som fan bara! Vill ha förändring, men vet inte huuuur å öööh.

Aah. Haha. Förvirrad chey. Nu ska jag sova. Gonatt!





Tumblr_m465agiogw1r3e62yo1_500_large



^truedat





300 inlägg!

yeeey nu har vi gjort 300 inlägg på den här bloggen :d
men ja igår vare ju en rätt chilldag, vah med pikkan hela dan sen kom tiff ähm och typ 20 min efter hon hade kommit drog vi ut och träffade simon o simon, ähm ah va med dom sen vid typ elva drog dom ähm och jag o pikka somna så tiff drog oxå. heheh. ähm ja idag vakna jag och pikkan vid ett, så skönt att få sova ut. ähm ah vi åt sen drog vi till stallet och red ut på en lång tur, underbart i detta väder :) ähm och ah kom hem för typ 40 min sen, så ah ska hoppa in i duschen nu sen äta sen ut o träffa pikka och några till :)
så bloggar mer ikv :)
avslutar detta inlägg med en bild från i fredags (Y)


I should have kicked your ass instead.

HEJSVEJ!

Sitter å håller på att packa...typ. Ska till gymmet med bästiiis, har inte tränat på typ en vecka? Shitshitshiiit!

Nejmen så aah... De va nåt jätteviktigt jag skulle skriva, men kommer fan inte ihåg :o Illa...


Aja! tar det senare helt enkelt! Hörs sen! :D


Tumblr_m3kdqlymxe1r41ql5o1_500_large
Tumblr_m3ka4mxhks1rp8n6ro1_r1_500_large
Tumblr_m477bsyt7k1rqiimqo1_500_large






Temporary Bliss

'Cause I can't keep sleeping in your bed
If you keep messing with my head

Before I slip under your sheets
Can you give my something please!

I can't keep touching you like this
If it's just temporary bliss,
Just temporary bliss


Älskar när låtar passar så sjukt bra in på livet! <3

WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

ASSÅ SERIÖST KOLLA PÅ HELA, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!



Spola till typ 1:20 ! ENJOY! ;d




Awesome night!

shoooooo bloggen, sitte här o dunkar musik me pikka. ääähm ja igår då va de fredag, sjukt kul!
ähm först vakna jag ähm sen drog jag mikkan o tiff täby och kollade på kläder, ähm sen drog vi hem ti tiff och hämtade dricka sen drog jag hem ti mig, mikkan ti sig och tiff till pontus. ähm ja vi fixade oss sen vid typ 6,7 nångång drog jag och mikkan till pontus, va där i typ 20 min, ähm sen drog vi åh mötte några. drog hem till en polare och de vah en massa där, hade sjukt kul iaf, kmr väl i håg de mästa men har några minnesluckor och en massa jag inte vill komma ihåg! men ah iaf sov där så vakna vid typ nio halv tio tror jag, alla vah typ jätte sega ähm sen vid typ 11 drog jag och pikkan hem först ti henne sen ti mig och ah vi har typ bah legat och degat, ähm åh ja nu ska vi typ ut och träffa några elr nåt.... men ah bloggar väl mer ikv elr imorrn.
puuuuuuuuuuuuuuuuuusssssss.

rubrikrubrikrubrikrubrik

Hejsvejjj, sitter hemma här me Emma, vi har typ luggit å kolla på film i typ hundra år, haha, hel-sega människor asså!

Eeh, kul kväll igår iaf! Först gick jag ut me Anna i centrum en stund, sen så träffa vi Emma, sen drog vi in, å så aah... Sen så kom Max å Alex, sen så satt vi å spela (sociaaaaalt) haha, nejmen, vi spela dedär Med Andra Ord? Haha, gick ju bra asså! ;d

Sen så kom typ några till, hahahahhaha...hahaha...HAHAHAH... jag dör, nejmen, askul xd

Eeeh, sen så drog dom typ vid halv 3 tror jag? Så kom jag på den grymma idén bah, LET'S DYGNA! ;D Haha, sagt å gjort, vi låg å kolla på Scary Movie, haha, men alla typ däcka, haha...Pigga tjejer! Sen vakna vi alla på olika ställen imorse, SÅ FULT! Hahaha, jag låg inne i mina föräldrars rum (dom e i Finland just nu xd) å Anna låg i min säng (TATTAREEE) å Emma däckade i vardagsrummet xd

Hahaa, nejmen, de va kuuul! Haha, sen så nu så aah, jag vettefan, e helt cptrött asså!


Så jaaaa, de va min gårdaaag, haha! :d


7227799050_d0b0fb1597_b_large


HAHAHAHA, inte kul, men garvar ändååå! ;D




Länkbyte!

Besök denna söta tjejs blogg, hon bloggar om sitt liv och tar sjukt fina bilder. Tro mig läs värd blogg!
klicka på bilden för att komma dit :)

Chenare Chenare!

Hejsvej allihoooopa!

Sitter hemma hos mig just nu med Emmaaa, vi sitter å väntar på att Anna ska komma hit me några, sen så kommer de några till, haha, så blir de  jättebra tror jag asso!
Men aah nej, det blir nog aaaasbra tror jag! :)
Jajaja, bloggar mera imoooorn, haha, såatteh, jaaa, bajbaaaj! :d






NI VET ATT NI ÄLSKAR DENHÄRA BILDEN! Fan, måste ta nya asså! xd





Now and Then.

As I start to lose myself
I just need somebody's help

Every now and then I fall apart
And you realise I was never perfect from the start
Now you see, who I am
Every now and then I break your heart,
And you realise I was never perfect from the start
Now you see, who I am

How can I tell you everything about this
I'll try but I'm afraid that I might fail,
I won't cover it up, just give me time
'

Vi hörs imorn, emo-kväll jao




Hellre ångra något du gjort än att ångra något du inte gjort

Tjenare tjenare!

Sitter just nu å dunkar musik, å läser! Haha! Känner mig lite halv-nördig, men är inne på sista Hunger Games-boken nu! SJUKT SPÄNNANDE ÄR DE HÖRNI! Har typ 5 kapitel kvar, ehehe...

Nejmen, annars har jag väl inte gjort nånting speciellt idag, skulle dra å träna med Anna, men eftersom jag är så förbannat seg, haha, så sket det sig! xd
Så sitter nu å laddar ner lite film, ska köra forever-alone-movienight ikväll, haha...blir lite thriller/skräckisar, den ena heter Gone (bästis sa att den va bra) å så The Roommate! Har sett den tidigare, å den är ju så bra så de gör ont asså!

Jaja, de är de som händer just nuuu!





Vi hörs senare! <3




I don't get waves of missing you anymore - they're more like tsunami tides in my eyes



Weeks pass in the blink of an eye
And i'm still drunk by the end of the night
I don't drink like everybody else
I do it to forget things about myself
I'm stumbling forward from the spin i've got
My minds with you but my hearts just not.





Aja, min text är brun nu å de vägrar gå bort, haha, fan har hänt? D: är den brun för er oxå?
Jaja, tänkte bara uttrycka min kärlek för Ed Sheeran ännu en gång <3 Hur kan man inte älska denhär låten liksom?






You contradict the fact that you still want me around

Hejsvej! Kom nyss hem, va ute me bästis en stund!

Hon kom hit, så käka vi middaaag, idag serverades världens godaste makaroner med ost! <3 FINNS INTE ORD FÖR KÄRLEKEN JAG HAR FÖR DEN MATRÄTTEN!


Haha, sen kollade vi på The Woman in Black, SÅ ÄCKLIG FILM, höll på att skita ner mig, haha, seriöst, den va jätteläskig! :o Rekomenderas typ! Fast jag inte kommer kunna sova inatt, haha...

Sen gick vi till centrum en stund typ, sen gick vi heeeeeem! :D


De va min dag de, haha, va har ni gjort idag? :)


522827_303323793086057_151206238297814_692536_1456737050_n_large522827_303323793086057_151206238297814_692536_1456737050_n_large


^THIS!



Även om jag inte vet vart jag ska så får jag aldrig sluta gå

Hejsvej! Sitter å dunkar musik, haha, så underbart, älskar att va ensamn hemma! :D


Nu kom Anna hit så kanske ska va lite sociaaaal, haha! Men vi höres om en stund! :) Ska spela in ett videoinlägg snart oxå! :)







Då allt va bra.

vill tbx till den dagen då jag tog denna bild, allt kändes så bra, men sen gick allt snett. den helgen förendra hela mitt liv. jag vart sårat, jag gjorde en massa fel, jag ramla till botten igen. jag har förloart tre personer i mitt liv som betyde väldigt mkt. och nu, kmr jag jag någonsin orka resa mig upp och kämpa för att få må så där bra igen?


Maybe i'll get drunk again - to feel a little love


I wanna be drunk when I wake up
On the right side of the wrong bed
And never an excuse that I made up
Tell you the truth that it what
Didn't kill me, it never made me stronger at all.



Asså, går inte att beskriva min kärlek för Ed Sheerans musik... Kanske han ska få en egen kategori här på bloggen? Haha, nejmen... Underbar musik gör han iaf! <3




Då vet man

Man vet att man är mogen när man skrattar så man gråter när nån har taggat en bild med "#menswear" och "#mens" HAHAHHAA, jag dör hahaha...


Oh, darling

HEJSAN!
Kom in för typ en halvtimme sen? Var ute med Anna å Emma en stund, vi satt å snacka, å jag satt å sjöng non-stop, hahaha...Så pinsam jag kan va asså! 

Stoppade nyss i mig typ en ENORM bit ostkaka, å insåg inte förrens den var slut att den faktiskt var skitäcklig.
Hemmagjord ostkaka ska de vara!


Jaja, nu ska jag gå å duscha, sen ska jag faktiskt gå å lägga mig! Har nationella prov i Engelska imorgon från 8-11! Såatteh, jaaa, behöver sova så min hard-working brain får lite rest liksom!


Haha, vi hörs imorgon! 





Random bild, JAO!




Vitsippor.

Foto: Jag Kamera: Nikon D3100

SUR

Jävla skitlärare de finns allså! ÄR SÅ SJUKT FÖRBANNAD! Fan förtal!

Ska ringa ett surt samtal till Anna å gnälla lite, haha... Vi hörs lite senare eller imorgon!



My eyes are a river-filler, this drink is a liver-killer

Nytt beroende, haha, Ed Sheeran, haha, can't stop listening to his songs, helt sickt! Här är iaf den låten som spelas non-stop i mina lurar just nu iaf! :d

FÖRSOV MIG

Nu får ni en lista på ett x antal punkter om varför mitt liv suger så extremt hårt.

  • Mitt puder är slut, så jag lånade mammas. Jag är härmed orange.
  • Jag försov mig (duh)
  • Bästis svarar inte på sms å jag börjar få panik
  • Jag ska åka tåg idag. Å då kommer jag troligtvis fortfarande vara orange.
  • Det är för kallt ute för att gå utan jacka, men för varmt för att gå med jacka.
  • Jag har inga kläääder
  • Har världens tråkigaste lektioner idag (Samhäll å Svenska)
  • Jag måste typ kubba till skolan nu
  • Mitt hår är skitigt! D:

HAHAHA, ååh, shit, människa som gnäller mer än mig får man fan leta efter. Jaja, nu ska jag rusa iväg till skolan! Vi hörs sen!




All your love was wasted? Then who the hell was I?

Hejsvej, kom nyss hem, var ute med Anna en snabbis haha...

Hon hade vart å tränat, skulle hängt med men jag var upptagen med att sova hah! Pigg tjej osv..

Imorgon ska jag iaf till bup, sen efter det ska jag å bästis gå på step! Haha! Kommer bli...kul? :o Så blir det pilates på onsdag! Kommer bli asbra! :D





Ska gå å lägga mig igen, haha, är helt efterblivet trött, helt sjukt.

Så vi hörs imorgon!







Videoblogg/Åsikt/Diss!

/
Jag uttrycker mitt starka hat för ett visst ord.



So am I close to you anymore?

Hejhej!

Har precis haft den skummaste sms-konversationen jag har haft i hela mitt liv. Haha, satt å messa med bästis, å de spåra lite asså, HAHA, men de ska vi nog inte gå in på nu! Eller nånsin! ;d


Annars har jag bara varit i skolan idag, har haft Spanska prov bl.a ... De gick relativt bra för att va spanskaprov, haha :o Så lite trevligt!

Nu ska jag iaf sätta mig i min myyyysia säng å plugga, Har typ 1000 arbeten som jag ligger efter i, och som måste va inlämnade inom typ 10 dagar. UNDERBART ÄR LIVET. (Är dom inte inlämnade får jag IG/F, UNDERBAAART)


Så vi hörs lite senare! Puss!






Fan va man putar med läpparna...Ser hemsk ut, förlåååt haha! Men aja, nu blire plugg, har tidsinställt ett video-inlägg också! ;)


Stay tuned!




MYS!

Finns det något mer underbart än att krypa ner nyduschad i en nybäddad säng? I think not.



Inte ens min säng är foto-genisk... Men den ser mysig ut på riktigt, lovar!



Sen blev de en sånhär bild, haha, älskar att ta såna när man har MASSA tända ljus, blir ytterst häftigt.


JAJA! Nu ska jag tvärdäcka här hade jag tänkt. Så vi hörs imorgon! <3


PS. Va tycker ni om nya designen? Mkt bättre tycker jag iaf!



Helgen.

Fredag:
vakna vid nio, fixa mig drog ti skolan med mikkan vi vah där jobbade med eng, sen drog vi ti täby mikkan jag o linn, ähm åt donken, sen drog vi vidare på mässa, va där sen drog jag o mikkan hem. ähm vi fixa oss o sånt sen vid typ 6 tiden drog jag mikkan med på bil träff med simon,simon o wille. väääällldddiigt rolig kväll kan jag ju säga xd händ sååå mkt! ähm åh juste när vi skulle hem så åkte vi värsta om vägen, åh ah så åkte vi på en kol svart väg åh bah helt plötsligt vare ett jätte hål,  och såklar fick vi punka -.- så ah kom hem till mikkan vid typ två...
Lördag:
vaknade upp hos mikkan, åt frukost, drog hem till mig, städ, sov, kollade film, tiff kom, kollade på en till fim, vi drog ut o träffade simon,simon o putte, tiff drog hem, jag och mikkan ti mig, vi sov.
söndag:
vi vaknade upp, åt frukost, drog till stallet, vah där i typ 4/5 timmar typ, ähm sen drog hon till sig och jag hem ti mig, ähm gjorde inte så mkt, kollade film, fotade blommor (ni får bilder imorrn) äähhm ah sen vid typ nio kom tiff o mikkan, o vi har kollat bb, och nu kollar vi på nåt annat pogram, men nu ska dom hem så, ja jag bloggar mer imorrn. pööööösss
bild från i fredags.

klicka F5!

.

Jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö

Hejsvej! Förlåt för jag inte har uppdaterat, har inte vart hemma!

Tog en sväng till Täby med Anna, kvinnan skulle köpa en ny handväska xd
Sen blev de raka vägen till solariet, blev en 20 minutare, så skönt, höll på att somna, heh!


Å så nu har jag ätit middag, å läst lite granna om massa grejjer som händer här i Åkersberga.
Riktigt gangsta-samhälle jag bor i asså! Hahaha,nejmen, massa skit som händer just nu.

Var ute me Emma å Anna igårkväll, å tydligen så hade de vart misshandel typ 100 meter från där vi var! Haha!
Trevligt å höra sen liksom!

Jajaja, nu ska jag plugga matte, Nationella på tisdag... D: Såatteh, vi hörs mer imorgon! PUSS! <3





Jag just nu, hahaha, smink i hela ansiktet, haha... Men så kan man åxå se uuut!








Film kväll med mig själv?!

som rubriken lyder, bloggar mer om helgen om nån timme:)



We try and run away, but end up running back

(Ny favoritlåt på tal om absolut ingenting, Crash - You Me At Six, ASBRA!)







HEJSAAAN BLOOOGGEN!


Haha, undrar fan vilken sida jag har vaknat på...

Började denna dag med att ställa mig å laga frukost åt mina kära gamling-föräldrar <3
Haha, råkade göra sjukt starkt kaffe, skulle ha typ 7 kaffe å 10 vatten, men eftersom jag är helt
hjärndöd så kan man ju gissa hur det gick haha...


Aja! Sen så har jag typ städat lite, å nu sitter jag å väntar på att det ska bli lite varmare så jag kan dra ut å sola!
Fint väder ju! :)


image description

Tonight we are young

WORD!

It's your life so it's your choice - how will you use your voice?

Hejsveej, är hemma från gymmet (har vart hemma ett tag, men har läst Hunger Games, hehehehe), å de gick jättebra, vi körde bara kondition, blev löpband i typ en timme! Grymt!


Sitter nu å väntar på att en polare ska komma hem så jag får sällskap till centrum, haha, hatar å gå å handla själv, å jag MÅSTE ha godis. fan. D:


Aja, var som sagt på teater igår, eller aah, teater kanske man inte kan kalla det, men Spex! Asroligt, de var KTH som hade satt ihop en grej, haha, å de va så roligt! Min bror går på KTH, så de va därför jag var där, hehe.

Nejmen, de va sjukt kul! Det var som en teater men man fick liksom skrika ut vad man ville att dom skulle göra! Typ "PÅ TYSKA!" så ska dom säga de på tyska, eller typ "GÅ BAKLÄNGES!" eller typ, "MED FINLANDSVENSK BRYTNING" (höll på att dö när dom snacka me finsk brytning faktiskt, omg, skratta så jag grät, haha, den brytningen i mitt <3!!!) Så de va fakitiskt jätteroligt å min bror va sjukt duktig! :D


Jaa, så de va de jag gjorde igår, hehe.... Men aaah, haha, nu ska jag kolla film å lida lite till, måste ha godis!:(





Jaaa, jag ska ta nya bilder....men har såndär fulingmånad...eller typ fulingliv, haha!






Coffee and Cigarettes



Yeah I have friends, but they have friends
And they have parties, and I'm so awkward!
So what do you say, just as friends
We'll see a movie - this weekend?
Alright. Okay.

Friday nights are always the same in this town
I'm looking up, but i'm feeling kinda down.
So i'll light this cigarette and smoke the night away
and i'll hope that saturday will be the day
when everything feels okay :)





When you're one pack of smokes from broke


You hit the bullseye, baby

SÅ DÅLIGT HUMÖR @ MIG JUST NU.


Kom nyss hem från Meta Spexet (typ en liten teater typ,  berättar mer imorn) å i bilen hem så börjar mina föräldrar gnälla på precis allt jag gör. UNDERBARA MÄNNISKOR DEDÄR HÖRNI!


Nej, ska gå å lägga mig nu, är inte alls på humör att träffa nån alls. Skulle träffa Anna i C, men får faktiskt messa henne nu å säga att jag faktiskt inte har lust.


Vi hörs imorgon.




Let's slit our wrists and burn down something beautiful

I listen to you cry
I cry for less attention
But both my hands are tied
And I’m pushed into the deep end

I listen to you talk
But talk is cheap
And my mouth is filled with blood
From trying not to speak



Älskar dessa gamla +44 låtar <3 Men ändå sjukt glad att Blink-182 åter...fan  va heter de? Återskapades? Haha? Aja, vad de nu heter ! :) ASBRA LÅT, LISTEN TO IT BIATCHES!




HAPPY BIRTHDAY BESTFRIEND

Jaaani hörni! Idag fyller världens bästaste vän 17 åååår! Haha, vafan ska jag skriva mer då? Eeh, den tönten sitter å spammar mig med cp-smileys as-we-speak, haha, såna som hon borde inte få ha en iPhone haha! xd Jooodå, men asså, aah, haha, ! xd

Nejmen, hon e världens bästa kompis ändån, å kommer alltid finnas där för henne så som hon finns där för mej! <3





HAHAH, så går d när man tar ego-pics på min tele! <3



Aja, grattis igen bästavän! Hoppas du har haft världens bästa födelsedag osv! :) (även fast jag stal dina glajjer, haha! ;d)






Let's play pretend

Hejsvej alla! Förlåt att jag inte har bloggat, men min data började krångla en massa igårkväll, skärmen blev sådär blå, så jag fick panik å stängde av den, slängde igen locket å la den under sängen...

Haha, det verkar ha hjälpt (xd) för nu funkar den helt normalt (men vågar ändå inte ha mer än två flikar igång samtidigt, haha, å vågar inte heller ha igång spotify eller skype! xd) Så de är ju treevligt...Men ska ändå gå till data-nissen i skolan å få tillbaka min gamla data, haha!

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA BÄSTAVÄN ÅR! Lovade att göra ett inlägg, så får göra de om en litenstuuund ! :) Ska bara skriva klart detta! :)


IMORN funderar jag på att göra ett videoinlägg om hur de gick på pilates-passet jag å bästis va på igår! Men vi får se hur d blir med det :o Vet inte ens om de är kul att kolla på videoinlägg? :o

JAJA! Nu blir det nästa inlägg haha! Vi hörs sen! <3








Outfit.

magtröja: ginatricot.
svarta jeans: H&M

GRATTIIIISSS :D

STORT GRATTIS TILL ANNA OCH MOLLY(och hennes syskon)
inte alla puppiissar men nästan :d sen till vänster äre först maggie deras mamma och sen dom andra två till vänster är hundar till dom som äger mollys pappa :)

sHOUT it out!

shoooooooooooooo blooooggggeeeen. sitter här i mitt kök med mikkan pikkaaaan och ceeppaar som vanliigt :)
öööhm ja slutade halv två idag och då drog jag nada och alexandra till centrum ähm och va där i typ två min sen drpog vi till bussen och jag o nada hoppa av vid söra för att hämta nadas hem nycklar men de visa sig att hennes syrra hade idrotts dag, så ingen vah i skolan, så vi hälsade på våra galma lärare ist :) jätte kul att få träffa dom igen. men ah sen drog vi ti centrum och gick ti ica men sen drog nada för hon skulle ti julia, så vart typ foreveralon men tur så kom mikkaaan och vi köpte subway och drog till mig och ja nu är vi här, har tyyyp pluggat, fast ah de gick ju som de gick :) äääääähm ja venne vad jag ska skriva nu så bloggar seeen :)

Skolaaaaan

Heeej alla blogg läsareeeeee :) sitter här i skolan och har lektion, fett jobbig efter som jag inte jobbar med nåt... Så blir lite långtråkigt... Men meeeen. Äähm jag venne vad jag ska skriva som vanligt.. Ähm så ja jag får blogga senare när jag kmr hem :)
Ååååååååhhhhhh jusssttteeee måste bah säga GRATTIS till anna och Molly(min hund) och mollys syskon alla fyller år idag, kan göra ett lägg om de senare, så har jag nåt att blogga om :)
// Elin.


tagga skoolaaan.

gomorgon alla bloggläsare, vakna för typ en o en halvtimme sen.. ähm ska göra det här snabbt för måste gå halv. ähm iaf vakna vid halv nio av att nada messa och fråga vart jag vah, åh igår sa hon att vi började 9.40 meeeen de gjorde vi inte, så tog sov morron efter som jag ändå ska till min skola 10.45, så ah men nu måste jag kila iväg så bloggar jag nog mer i skoolaan :) pöööss<3

Nattinatti bloggeeen <3

Ska sova nu :) så bloggar när jag vaknar :)


She though that she could buy happiness by the bottle


alltid! -.-

asso alltid när jag är på värsta blogg humöret har jag inget att bloggaaaa om :o
och de suger allmänt mkt!
så ah får väl tråka ut er med mina ego bilder :d

Musik


Dagens outfit.

vet ej om man ser så bra men ah :)
linne: hollister
svarta jeans: H&M

Im sexy n' u know it!

shoooooo bloggeeen, sitter här i köket och kollar fb och sånt...
ähm kom hem för typ en timme sen, de va fett lång dag assssoo :o började liksom 8 o sluta halv4 :o höl på somna på varenda lektion dom hade asso .o med tanke på så långa genomgångar som dom har, har inte vi i min skola så ah nej men annars vare rätt kul, så trevlig klass, liksom alla är med alla. men ah de finns bara en sak som får mig att tveka... så ah venne riktigt vad jag ska göra.. men ah nog om de. när jag kom hem gick jag ut på långpromenad med hunden, rätt skönt att få rensa tankarna o få friks luft. så at ah nej men bloggar väl mera senare. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssss

It feels like i'm running on walls, and I don't wanna touch the ground

Nya artisten i mitt <3 : Mike Posner, haha! ÄLSKAR HANS LÅTAR, lite halvgamla (2009/2010/2011) men inte mindre grymma för d!

Mirrors Edge/Looks Like Sex/Please Don't Go

GRYM MUSIK RAJT HEEEEREE!
;D

And the sex and the drugs and the complications...

VET NI VAD JAG SKA GÖRA IMORGON (Eller idag...tidsinställt xd) !

JAG Å ANNA SKA TA EN LITEN WALK ON THE WILD SIDE (hahaha, omg...)


Vi ska faktiskt testa på pilates! Hahahaha! Å de kan ju gå lite hur som helst känner jag asså...

Haha, på tal om Anna (omg...) hahhaa, prata i tele me henne idag, så skulle hon (typ) gå över en väg (?), sen så fick hon typ sneryck (hon va typ sur/skrattig (?????) haha) å bah ,HAHA, HAN FICK KÄRRINGSTOPP! KÄRRING! Hahhaha...Omg...

Förlåååt, va bah tvungen att berätta d, jag höll på att garva sönder när vi hade lagt på sen, hahaha, guud, hahaha, aah...SJUKT DÅLIG HUMOR, MEN NI SKULLE HA HÖRT HENNES TONFALL! Omg...


Jaja, Pilates iaf! :D 17.00 så SMÄLLER'T !


! Wish me luck! ;D





HAHAHA SÅ JAG IMORGON! OMG!

HAHAHA, omg, dör, JAG ÄR SÅ SJUKT KUL! HURTS TO BE ME ASSO!

haha...nejmen... man får väl bjuda på sej själv å ha en hel del självdistans asså! ;d







Boring....

Shooo bloggen, sitter här i skolan (skärgårds) med Nada och har historia, jätte roligt, verkligen.... Nej men ah vi har typ hål timme sen just för Nada orkar inte gå på tyskan. Ähm så ah men vet inte vad jag ska skriva nu så bloggar när jag kmr hem elr nåt :)
Puuuss// Elin.


PUT UP OR SHUT UP

Ny knarklåt!


(fast för okänd för att finnas i okej-version på youtube...THAT'S BAAAD!)

LYSSNA PÅ SPOTIFY

Strike a match
Let's light some drama up
I won't stop sweetie 'til I've had enough

and don't tell me "we've got nothing to talk about"

cause you've got another confession to make
you've got a few more hearts to break
and when you're done with that
you'll light another match

cause no one's keeping track





Helt oanpassade bilder till låten, hahaha, åååh va failad jag är @ life asså! ;d Nejmenneh...Ursäkta mina kassa mobilbilder, haha, dom e lite gamla oxå! ;d





When you're one pack of smokes from broke...

OMG SÅ RUBBAD FAMILJ MAN HAR!

Stod ute å städade min/vår/min å min brors uteplats - SÅ KOMMER EN ENOOOOOOORM spindel utkrypandes! Jag får panik, svårt och andas, blir helt kallsvettig å börjar gråta (panikattack? I would think so) å ropar på min bror, som MOSAR DEN JÄVELN HÅRT!  Haha, SEN PLOCKAR HAN UPP DEN DÖDA SPINDELN å baH, HAHAHAH! Å springer iväg för att visa mamma å pappa! Man bah...W0000T!


hahaha!

Sen nu!
Så stod ja i tvättstugan!

Som inte är en stuga
Som man kan tro! Liksom! 

Neeej, de är liksom ett rum liksom! 


Där stod ja iaf å hängde tvätt, hahaha, å hade mina hörlurar på mig å dunka musik!

Å SÅ KOMMER MIN JÄVLA PAPPA BAKIFRÅN MED EN JÄVLA DUSCHBORSTE Å BÖRJAR KLAPPA MIG PÅ RYGGEN MED DEN! HAHAHAHA SERIÖÖÖÖÖST!

Fick typ panik, haha, blev så jävla rädd!


Aah...De va min rubbade familj i stora drag hörni!


Now you know what jag have to live with everydag!






Nu ska jag gå å lägga mej, e helt...efterblivet trött! SÅ VI HÖRS NÄR VI HÖÖÖÖRS! Liksom! Typ imorgon :]


PUSSILUSSIIIII




BILDBOMB!

massa bilder från i söndags :d

1234567891011121314151617181920

hejhej alla. sitter här och kollar tv, vart hemma idag efter som jag hade feber igår, men känner mig lite bättre idag..
ähm ah vet inte vad jag ska blogga om efter som jag inte har elr ska göra nåt... så får väl blogga lite senare, tänkte fixa lite tidinställda så behöver jag inte tänka på att jag MÅSTE blogga, för kmr ändå inte orka..

HAHAHAHAH

Weird finnish guy...HAHAHAA ÅÅÅMAGAAD.


Jes, I have dålig humor! WHATCHA GONNA DO ABOUT IT!




True...






tänk att sitta fast i en his med henne? :o


You are a 9, but you'd be perfect 10 if you were white me.

shooo bloggen .d sitter och kollar bb och snackar skype med matte o jeppe o nån till :s ääähhm  aaaaah har inte gjort så mkt sen sist jag skrev ähm så ah och snart ska jag äta sen ut med dogen sen kmr tiff o såååånntttt :) jaaoo. kanske bloggar senare..
iiiiiiiiiiiiiiiiiiihihiihihihih

You can be addicted to a certain kind of sadness...

HEJ ALLIIHOOOOOPA!

Alexandra in the haaaauuuus! Hahahha nejmen...

Fick nån jävla snetändning nu asså, haha, blev helt efterblivet hyper.


HAHA, nejmen, kom å tänka på en sån kul grej för ett tag sen så jag typ började böla för jag garvade så mycket! HAHAHA! Omg...

Men de tar vi en annan gång! ;d


Ska alldelles strax springa iväg till gymmet, men tänkte bah visa att jag lever!
Menneh, ja... HAR NI SETT THE BIG CHANGES IN THE BLOG ELLER!? Å de blir snart värre! ;D
Nejmen, jag har suttit å fixat en ny header, eeh, å Elin har fixat lite där på sidan! Så nu kan ni se vad vi fotar med, och vad vi heter på Instagram! :D (FÖLJ MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!!!!!! Allehxandra!)

Såatteh, de är ju lite bättre än innan tycker jag!? :D


Nejmen, nya designen kommer upp ikväll eller imorgon eller dagen efter deeee? :o


Aah nej... Är för hyper för att blogga, så ska nog springa iväg t DAS GYM nu! :d


Vi HÖRS sen! PUSS! 




HAHAHAHA SNÄLLA SÄG ATT JAG INTE ÄR ENSAMN!?


OM DEDÄR ASSÅ...




^^^



EXTREMBILDBRIST JAOOO!




SÅ SANT

SÅ ÄRE FAN!

dagens outfit.

tänkte efter som alle är så duktig på att lägga upp dagens outfit kan jag ju oxå börja med de :)
körde på en lätt outfit idag.
linne: new yorker
jeans: Ellos (tror jag :s

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

heeej bloggen. sry att jag har bloggat sämst bla bla bla...
nej men ah idag äre måndag ähm och hade bara en lektion sååå skönt. provar ju på på skärgårds den här veckan, så ah dom hade bara en lektion började liksom 9.40 och sluta tio :o men ah jag klagar inte ;) nej men om ni undrar vrf så äre för jag funtar på att byta till deras linje, kanske inte deras klass efter som jag är så sent ute, så dom har ju redan läst en massa kurser som jag inte läst. så ah antingen får jag läsa igen dom på sommarn elr så får jag gå om ettan... så ah får se hur jag gööörrr :) men men nog om de. sitter i vardagsrummet med musik på högsta och bloggar :) rätt soft, funtar på om jag ska ta bilder erl nåt, jag menar jag är ensam hemma så aaaah vi får se vi får se. men ah jag bloggar senare.
bild från igår :)

A wolf in sheep's clothing

Oh you're throwing everything you have at me
Cheap shots, low blows - will you ever let it go?
You're so pathetic, give it a rest
You have nothing to gain - you never gonna win



Asså jag å mina jävla arkivbilder asso.

Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Godmorgon, haha...

Har försovit mig något så grovt, haha, så nu så sitter jag och bloggar istället! Bra priorotering liksom!

AJA! Idag så glider jag runt i mjukisbyxor å linne, haha, man måste ju ta vara på de fina vädret, hahaha, nejmen, pallar inte va fin idag, haha, har bara mascara på mig idag också..SÅ OTRRRROLIGT VACKER JAG KÄNNER MIG!


Aja, haha, haha, haha... Hahahaha, nejmen! Ska springa iväg nu! Haha! Men vi hörs senare! ;d




Arkivbilder <3








Läskigaste. Filmen. Ever.

Omigosh. OmigoshOmigoshOmigoshOmigoshOmigoshOmigoshOmigosh.

Såg precis den läskigaste skräckfilmen jag någonsin sett. Se7en heter den, å asså. Jag är helt skakis å helt panikslagen. Den va verkligen sjukt läskig. Å sjuk. Å läskig. Haha, nej fyfan, hatar såna filmer, den va bra, men helt sjukt läskig å äcklig





Usch nej - watch it at your own risk, typ! D:




Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

Jag älskar dig,
jag hatar dig,
jag saknar dig,
jag glömmer dig
Jag älskar att hata dig
jag saknar att glömma dig.
Jag fattar inte varför, jag fattar inte hur.
Jag hade ju en livsglöd men den har brunnit ut.






New in!

Blev ett par ballerina skor ! Kände att de behövdes - de börjar ju bli sommar! Körde på beige - stod mellan dom å svarta - men Anna har svarta, å de räcker med att dom är likadanna, dom behöver faktiskt inte va samma färg oxå! xd


Tror tyvärr att dom är lite stora, haha, dom glider lite när jag går D:


AJA! Så ser dom ut! :D




Jag kunde dö för dig - nu äru död för mig

Hejsvej!

Kom nyss hem! Har vart lite här å var i centrum/Åkersberga idag!

Först drog jag och solade en snabbis, blev bara 10 minuter! Råkade ta fel solarium så jag fick ett jävla stå-solarium! Jävla skit asså, stod som ett retard för jag inte ville ha några fula ränder liksom!


Sen så satt jag och vänta på Anna i typ 10 minuter...................... haha, sen drog vi å träna!

Så aah, de va min dag typ! Haha, så nu vettefan vad som händer, är helt slut - så ska bah stirra på film typ! PUSS!







@gymmet

Är å trääänar, blir massa bloggning när jag kommer hem! Lovar! //Alexandra


Fikar i solen

Sitter me bästis i solen å fikar <3
Har vart på h&m en snabbis också, visar vad de blev sen!


Baby i'm afraid - oh god i'm afraid - what will people say?

Hellueh!

Va ska alla hitta på idag? Själv har jag ingen aning, vill gå å sola, haha, känner mig så sjukt blek! :(
Sen kanskekanskekanske de blir gymmet med Anna, vi får se lite haha! Är helt sliten.


Nej - ska springa iväg nu! Vi hörs sen! <3


image description


Egobild från i Torsdags! ;d






Alla har vi vart fjortisar!

skäms att jag läger ut dom här, men men kul grej ;)






I'm falling in love - but it's falling apart...

When we were in love - oh things were better than they are

oh let me back into - back into your arms.



Är typ kär i The Maine. Å typ i John Ohh, haha! "Bonjour!"




Don't pretend you're alone tonight - I know she's there with you.

Chachaaa!

Sitter å dunkar musik, älskar att ha huvudvärk (typ halv-feber tror jag?) å hörlurar - musiken bara dånar i huvudet! Underbart!

Eh, inte gjort så mkt idag, var å käka middag med bästavänihelavärlden å gick sen å köpte godis.

Spydde nyss haha (fyi), mådde sjukt illa, sen hade jag suttit å tryckt i mig godis också. Uschusch. avskyr att spy.

Nu ska jag glo på Simpsons till jag somnar!


Socialbrud på högnivå!





Haha - bra bild från en bra dag.




Rubrik.

shooo bloggeeeeeen. sry för att jag inte har bloggat, men har hänt en massa annat... ähm ja kan skriva om igår dåra. ähm först hade vi prov, tror jag kmr åtminstonde få g. ähm sen när jag va klar drog jag ti skärgårds och vad med nada och dom, sen när dom slutade så drog jag hanna nada och alexandra ti centrum vah där, sen drog jag och nada ti täby, sen hem igen. ähm sen vid 6 typ drog vi ti nadas sola för att se kapten röd, och de va sånt jävla drag, klart bästa någonsin. kärlek ti den manen asso <3 ähm sen när de va slut drog jag och mikkan hem. ähm och i dag hade vi skola som vanligt, sen när vi slutade drog jag mikkan och  michelle ti stan, kom hem för typ en halvtimme sen, men ah köpte as snygga tights. ähm ah och nu sitter jag här och väntar på att tiff tuff ska komma :) men ah bloggar senare :d

Tampongshoppen.

HAHA, omg, haha, Anna hittade en reklam fför tampongshoppen på bloggen, haha...Vackert asså!

Nejmen, sitter i skolan, har jordens bloggtorka, så Elin får sköta uppdateringen i helgen! ;d




ily bästis!

Hade precis värsta egopic/sång-session på toan me Anna! Haha! Så jävla vackra! :d


Rast

Har haft nationellt prov, ska ha matte nu, men har en rast i solen me bästis först! :)


Dubbel-gångare?

En klasskompis till mig hittade en bild på Tumblr och trodde det var jag! Haha! Visade den för min moder, och hon trodde samma sak! Haha, asså, lite likt kanske, men inte så jätte? :o




Försökte hitta nån bild där jag ser naturlig ut, men jag är ju en sån jävla hård-posare så fort kameran åker fram! D:


Men lite kanske? eller?


'






LIVET! <3!

Åååh herregud... Började bra hos BUP, haha, har äntligen börjat få trappa ner på tiden, så ska dit varannan vecka nu ist för varje! Så skönt!

Sen rullade det på bra i täby, jag och Anna träffade en gammal kompis som sålde oss konsertbiljetter till NORLIE&KKV och Kapten Röd-konserten som dom ska ha på deras skola imorgon! Vi fick dom för halva priset oxå! ;D

EDIT: BLEV BLÅST PÅ PENGAR, FYFAN! DENDÄR GAMLA "KOMPISEN" IS GOING DOOOOOWN!






SEN! NÄR JAG KOM HEM! Så gick jag upp i köket. Då säger min mor bah..."Sitt ner. Vi behöver prata allvar" ... OCH NI VET JU HUR DE ÄÄÄR när föräldrar säger så! Man blir helt panikslagen å tänker på allt dumt man har gjort de senaste åren/månaderna/veckorna/dagarna - och jag trodde ju att det var nåt om Valborg, eftersom jag råkade vara lite dum då, haha!

DÅ TAR MÄNNISKAN FRAM TVÅ JÄVLA LÅDOR! Och bah...Här.

I DEN ENA SÅ LIGGER ALLA TRE HUNGER-GAMES BÖCKERNA I ORGINALSPRÅK!





Sen i låda nummer tvååå...




SÅ LIGGER EN IPHONE 4S! Hahahhaha...Omg...

Sjuk familj man har!


Sen blev de efterrätt (min bror fyller år idag, fast de verkar mer som det är jag som fyller år iofs?)





Så gott!


Jaja, nu ska jag fortsätta tanka ner appar här haha! Vi hörs sen! <3






MITT LIV <3

Ååhåhåhååh har världens bästa liv just nu! allting äger! <3 Bloggar strax!




Östersunds shopping!

Inte dagens, men veckans! :D eller typ förra veckans? Haha...Dehär fick jag iaf med mig!







Sådääär, inga gnällningar om mina manshänder/korta naglar OKEEEEJ?!

;D Haha, nejmen, Allt är köpt på Dollarstore i Östersund, SJUKT BILLIGA PRYLAR, jag dör! Å dom har verkligen allt!










Tattoo inspo

Sekunden jag fyller 18 så ska jag tatuera mig. Älskar duvor. Tycker de är typ det snyggaste som finns att tatuera in. För mig betyder det frihet också, vilket är så otroligt viktigt, eftersom jag är en ganska fri själ! Vet inte riktigt var jag vill ha dom dock. Antingen revbenen, handleden, eller skulderbladet. Vilket som så är det sjukt snyggt, å det vill jag lätt ha!


Tumblr_ln9ipwgkto1qbw1fgo1_500_large_large
7f162a4add6eb2ea8fd3eb19bd6964da_i_large
Tumblr_ltwci9e4ne1qiszzgo1_500_large
228997_1868409803190_1629430197_1792482_5732197_n_large
Tumblr_kzm9gh0tcl1qzm7cco1_500_large


SÅ SJUKT SNYGGT! I know you agree! ;d


Bilder från Weheartit.com






040106-050406

I've said it before, and i'm sayin' it again - Svensk rap i mitt <3!
Fuck allt jag sa
Fuck allt som var bra

Och skillnaden som går att se från igår till idag
Skrämmer mig, jag kanske aldrig kände dig
Jag känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig.

Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting
Tusen chanser men dom tjänade ingenting till
Du gör som du vill och skiter i vad andra känner
Skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner


Inte ens när ditt eget blod talade, när till och med din egen jävla bror fick försvara mig
Skrattar åt alla jävla rykten i staden, och du förresten kan jag få min lägenhetsnyckel tillbaka
Vill inte se ett skit från våran tid tillsammans, tycker synd om killen om du någonsin lyckas skaffa någon annan
Du kanske bättrar dig, men det väntar att se
Tills vidare så ställer jag frågan, vad fan tänker du med




Hörde denhär första gången för typ 7 år sen, haha, min brorsa satt alltid å lyssna på denna, haha, å den har följt me mej sen dess! Lyssna, på allvar, grym låt! Först ären såhär gullig, sen bah MJAOOOOO! LIKSOM! AAAH! Grymt äre.






Brukar svälja dina lögner mest för att få känna nåt.

Tjooo mina brehs! Sitter i skolan nu å har engelska. Sjukt fint väder idag, haha! Så underbart! Efter skolan blir det BUP, sen ska jag hänga i Täby me Anna, she's gonna buy some shoes! :)


Såatteh, jaaa, så ser min dag ut! Haha! Mucho spännigt! Mår sjukt illa, hade asbråttom imorse, så jag bah hällde i mig kaffe, haha, ÅH MAN MÅR JU SOM MAN FÖRTJÄNAR ASSÅ, typ två koppar på 5 min! Såatteh, min mage gillar inte mig just nu!

Jaja, nu ska jag plugga vidare! Men vi hörs senare!




Hahhaha, bild som jag skulle ha till mitt foto-prov, haha! Ifall ni nånsin undrar hur jag skulle se ut med ett blått å ett grönt öga liksom...!


Ser sjukt läskig ut! D:




Tjejer har unika krafter, de kan bli våta utan vatten, blöda utan skada och göra benfria saker hårda!

detta är så gaay!! är så JÄVLA SUR! liksom andra gången denna mäniskan gör så här. asso vad då tredje gången gilt elr! NEJ för han förtjänar inte mig, min energi elr nåt som har med mig att göra! JÄVLA HORA, är så sjukt arg just nu och måste bah få ut allt ( och nej jag vet rubriken har inget med detta att göra men tyckde den va så klockren ) men ah iaf, sista inlägget för idag, för är så arg att jag redan slängt min skol data i golvet och i vägen, och slagit sönder en massa annat, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! hela denna vecka kmr suga nu! TACK så JÄVLA mkt! FUCK U!!!
nej nu ska jag inte lägga ner mer tid på detta, ska kolla på Wermland forever och sen sova. bloggar mer imorrn.

Gårdagens köp!


Dagens outfit!









Lite ovant att ha nåt så färgglatt på mig haha, men tycker de va sjukt fint ändå! Chill outfit liksom!






Haha, jaa...Ursäkta, fastnar inte på bild haha, är osminkad (förutom typ mascara från igår som vägrar gå bort!!!) åh aah...Iaf, Jeans från Hollister (som är mörkblåa, ser svarta ut!??!), Linne från H&M (är CHOCKROSA haha!) å halsband från H&M som jag fick av en vän! :) Å så ring från H&M också! Haha! :)


Rätt somrigt för att va jag tycker jag! :o












We are an exemple of why not to fall in love

Hejsvej! Kom hem för typ 1 timme sen, har varit ute med Anini!


Vi tog en liten sväng runt Åkersberga, haha! Började med att vi drog till donken å käka bakis-mat (MUUUMs!) Sen drog vi till centrum en sväng, satt å snacka i solen, sjukt varmt idag ju! Sen gick vi å tog en kaffe, haha, sen fick jag impulsidéen att vi skulle ta en sväng till stan! Sagt å gjort så hoppa vi på tåget till stan, sen så blev det lite change-of-plans, så vi hoppa av i Rydbo istället, å väntade typ en halvtimme på tåget tillbaka.

Men de va helt okej, satt i solen å snacka om allt! Har verkligen världens bästa vän! <3 Sen tog vi tåget tillbaka sen vandrade jag hem igen!

Så jaa, skön chill dag! Ska dra till gymmet lite senare också, å träna bort allt onyttigt haha! :)





Utanför mig just nu! Så underbart väder! <3




valborg och idag.

ja kan ju säga att mår som man förtjänar efter igår!
ähm sjukt kul vare iaf, först vakna jag, hade jätte ont i ryggen så skippa skolan, ähm sen vid två typ drog jag ti täby med nada och skulle köpa kläder, men storlekarna fans inte där i täby så vi drog in ti stan (skriver ett inlägg senare om vad jag köpte :) ) ähm ah så va vi i stan och gick runt, tog en fikan och prata om en massa, sen träffa vi olivia, och sen en massa andra, så drog vi tre in till helenelund tror jag de hette :s ähm sen vidare till älvsjö och fixa en sak, sen drog jag och nada hem, hon till sig och jag drog hem till pontus på middag, och sen efter vi hade ätit drog vi ti ekbacken, men de vah fett seeeggt så vi drog där ifrån, och jag och tiff gick och möte anna o alleh, och senare kom mikkan, ähm vi drog ti hacksta, vah där drack och hade de allmänt trevligt. och juste jag skulle springa och bah helt plötsligt kmr de en jävla sten mitt i allt  :O och sen så klev jag i en jävla vattenpöl :o och ah men tur i oturen så träffa jag en jätte söt kille, haff på han asso (aaaaa) nej men ah sen hände de en maaassa andra saker, pallar inte skriva xd
ähm ah idag vakna man helt jävla öm och bakis :( ähm ah drog ut på en lång promenad med hunden, kom in för en timme sen.. ähm ah har bah legat vid datan och inte gjort ett piss... och ah ska typ träffa några snart, men vette fan om de blir av...
men ah bloggar senare :)
pööösss.

Lever livet

Haha jaa...Vaknade imorse med 18 sms och 24 samtal, varav 3 av smsen innehöll ordet "Polis" haha... Andra sms innehöll orden "dörrknackning" hahaha... Sen var det ett sms som innehöll orden "utegångsförbud i ett år" Hahaha... Omg...Nej, så de va bara att börja  gå hem då asså!

Nejmen, kul valborg, hahahaha... ska strax gå till donken med Anna å pussla ihop lite haha! Är sjukt bakis, eller nej, eller jo, eller lite, mitt huvud typ dunkar haha...Aja, vi hörs sen! PUSS!








RSS 2.0